Текстилна къща Даниела - Вижте още

Текстилна къща Даниела

ТЕКСТИЛНА КЪЩА ДАНИЕЛА е еднолично дружество с ограничена отговорност с дългогодишна история в търговията на интериорния тексил. Като лидер на пазара в регион Пловдив, поддържаме контакти с над 30 световни производителя на качествени стоки за вътрешен дизайн и от години се стремим да
Пловдив, бул."Пещерско шосе" 113

ТЕКСТИЛНА КЪЩА ДАНИЕЛА е еднолично дружество с ограничена отговорност с дългогодишна история в търговията на интериорния тексил. Като лидер на пазара в регион Пловдив, поддържаме контакти с над 30 световни производителя на качествени стоки за вътрешен дизайн и от години се стремим да предоставим на своите клиенти максимален избор по отношение на качество и цени.

Представителният ни магазин се намира в центъра на град Пловдив и предлага богато разнообразие от стоки, с които бихте могли да постигнете мечтания уют и приятна атмосфера в своя дом.
Гамата от предлагани продукти включва:

Килими
Килими от български (Декотекс - Сливен), белгийски, китайски, индийски, гръцки и турски произход (изключително богата гама от размери, форми и цветове, изработени по най-съвременни технологии с антибактериална и антистатична обработка).

Пътеки
Пътеки от български (Декотекс - Сливен), белгийски, китайски, индийски, гръцки и турски произход (изключително богата гама от размери, форми и цветове, изработени по най-съвременни технологии с антибактериална и антистатична обработка).
Пердета и завеси
Пердета и завеси - готово ушити и по инвивидуална поръчка (избор от над 500 модела с богата гама от цветове).
Корнизи за пердета и завеси
Корнизи за пердета и завеси - дървени, алуминиеви и пластмасови.

Спално бельо
Спално бельо - готово ушито или по индивидуална поръчка, стандартно или луксозно (разнообразен избор от цветове и размери).
Покривки за маса и за легла
Покривки за маса и за легла - готово ушити и по индивидуална поръчка (различни по размер, цвят и материя).
Одеала
Одеала от испански и български произход (различни размери, включително и детски, богата гама от разцветки).
Дамаски
Изработваме по поръчка шалтета и покривала за легла.
Комплекти за баня
Комплекти за баня разнообразие от размери, материи и цветове.
Богата гама от аксесоари за вътрешния интериор
За да изпълним всички желания на нашите клиенти за цялостно обзавеждане на хотели, ресторанти и жилища, предлагаме комплексни решения за интерьора, различни цветове и дизайнерски съчетавания на подови настилки, пердета и завеси, покривала за легла спрямо разположението и цветовете на присъстващата мека мебел.
За улеснение на нашите клиенти предлагаме и допълнителни услуги като окрайчване на пътеки и килими, монтаж на корнизи и релси, поставяне на пердета и завеси.
Задоволството и усмивката на нашите клиенти са наш основен приоритет.
Удоволствието от комуникацията ни с Вас, коректното отношение и добре свършената работа са заложени в основата на фирмената ни политика.Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?