Текстилна къща Даниела - Вижте още

Текстилна къща Даниела

ТЕКСТИЛНА КЪЩА ДАНИЕЛА е еднолично дружество с ограничена отговорност с дългогодишна история в търговията на интериорния тексил. Като лидер на пазара в регион Пловдив, поддържаме контакти с над 30 световни производителя на качествени стоки за вътрешен дизайн и от години се стремим да
 Текстилна къща Даниела
“Текстилна Къща Даниела“
интериорен текстил - атрактивни завеси, пердета, ресни, щори както и тъкани подови настилки - килими и пътеки.
За нас:
Магазини “Текстилна Къща Даниела“ се представят пред Вас с основните си продукти в областта на интериорния текстил - атрактивни завеси, пердета, ресни, щори както и тъкани подови настилки - килими и пътеки, внасящи стил и уют във Вашия дом.

Класически или модерен стил, по-демонстративен или дискретен - предпочитанията са Ваши, а наше задължение е да изпълним всяко Ваше желание и да задоволим най-изтънчения вкус.
ПРОДУКТИ:
КОРНИЗИ И МЕХАНИЗМИ

 Текстилна къща Даниела Съвременните тенденции в обзавеждането предлагат множество начини за решаване на въпроса с декорирането на прозорците, а това предполага и използването на различни механизми.

* РЕЛСОВИ - най-разпространените.

Пластмасови или метални монтирани в скрита ниша или зад декоративен корниз те могат да се задвижват от командно въже или дистанционно.

* ТРЪБНИ - декоративни.

Сами по себе си са красиви и монтирани на прозореца се превръщат в аксесоар. Предлагат възможност за много разнообразни начини на ушиване и окачване на пердетата с панделки, презрамки, капси, нанизани или само декорирани.
ЩОРИ

 Текстилна къща Даниела РИМСКИ ЩОРИ

Монтирани върху дограма или на таван, това налага използването на различни механизми, като избора зависи както от личните предпочитания така и от техническите и архитектурни въможности.

АВСТРИЙСКИ ЩОРИ

Неизменна част от усещането за романтика и лукс в дома Ви. Те дават възможност да се разчупи интериора и да го променяме ежедневно - днес имаме щора , а утре в дома цари пердето.
Австрийските щори си компанират ефектно както с римски щори така и със завеси.

ХОРИЗОНТАЛНИ ЩОРИ

Както още ги наричат венециански щори, те са едни от най-предпочитаните заради ниската цена и ефективността им. Предлагат се с ширина на лентата 25 мм и 16 мм и в 39 цвята.

ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ

 Текстилна къща Даниела С изключително богат избор на цветове / над 120 цвята/ и подбрани качества на тъканите се дава възможност за задоволяване на най-капризните клиенти.
Механезмите за управление позволяват пакета с ламели да се събират в левия или десния край, да се разделят на две части или да се събират в средата.
Монтажа на декоративния корниз в цвят съответстващ на ламела предава завършен вид на щората. Предлагат се в две разновидности:
* Текстилни с ширина на лентата 89 мм и 127 мм
* PVC и алуминиеви с ширина на лентата 89 мм изработени с материали на световния лидер HONTER DOUGLAS

РОЛО ЩОРИ

Изчистено и стилно решение от едноцветни и многоцветни, декоративни, затъмняващи и филтриращи платове прилягащи както за монтаж на дограма така и на таван и стена. Ново модернистично решение са роло щорите \"Ден и нощ\", чрез които се постига ефектно преминаване на светлината от нощ към ден.
КИЛИМИ

 Текстилна къща Даниела Килимите дават уют и топлина и индивидуален стил в помещението. Те създават красиви акценти които магнетично привличат погледа.

В магазините на \"Текстилна Къща Даниела\" предлагаме голямо разнообразие от килими с различен начин на изработка - ръчно или машинно, килими от различни материали - естествени или синтетични; килими от различни региони - Турция, Индия, Китай както и наши българско производство.

Килимите \"ШАГИ\" са най-популярния тип килими през последните години. Те са с висок хаф , модерно излъчване и създават уютна и приятна обстановка с мека и приятна на допир повърхност. Килимите са в съчетание на пътеки с ширина 60 см, 80 см и 1 м.
 Текстилна къща Даниела
УСЛУГИ:
 Текстилна къща ДаниелаВ стремежа си да сме максимално полезни сме събрали под един покрив всичко което е необходимо, за да придадете на вашия дом уют и елегантен сил.

В нашите магазини може да откриете всичко свързано с интериорния текстил и да Ви се даде подробна информация за качеството на продуктите както и начина на изпълнение и подръжка.

Екипът ни от професионалисти ще Ви посети на място и ползвайки нашите мостри ще Ви даде най-добър отговор на въпросите свързани с цветовото и стилово съчетание на интериорния тексил.

Ще Ви изработиме индивидуален проект, който ще даде комплексно решение на текстилните елементи отговарящи на вашите желания (или изисквания) и стил.

 Текстилна къща Даниела Ние изработваме поръчките Ви в собствето шивашко ателие с екип от опитни шивачки.

Прецизното изработване на пердетата и завесите, както и текстилните декорации към тях, шалтетата и покривки декорираме с пискюли, шнурове, дантели и др. декоративни аксесоари.

Специалистите ни ще монтират вашите системи за окачване, а на последния етап на завършване на вашия проект ще монтираме пердетата или щорите и ще поставим завършващите щрихи с аксесоарите към тях.

„Текстилна Къща Даниела”
предлага и цялостно обзавеждане свързано с интериорния текстил на хотели, ресторанти и други обществени заведения.