САЕКО ГРУП ЕООД - Вижте още

САЕКО ГРУП ЕООД

Постоянен внос от Швейцария, продажби на едро и дребно и много голям избор от всички модели кафемашини, кафемелачки, вендинг автомати и барови машини на цени от 220 лв. Продажби на едро и дребно и много голям избор от всички модели кафемашини, кафемелачки, вендинг автомати и барови машини.
САЕКО ГРУП ЕООД

САЕКО ГРУП ЕООД внася и предлага италиански и швейцарски напълно автоматични кафемашини за офиси, магазини, кафенета и дома с вградена кафемелачка пълен автомат от лидерите в бранша SAECO, JURA, SOLIS, SATRAP, GAGGIA, MIOSTAR, ROTEL, TURMIX, KONING, AEG, KRUPS и др. в идеално състояние.

С натискането на само един бутон, еспресо кафеавтоматите смилат зърнатa, перфектно дозират нужното количество смляно кафе, приготвят наптиката и изхвърлят остатъците от кафе в специалното отделение.
  • Лесни за употреба и идеални за работа там, където мястото е ограничено, тези машини са отличният избор за вашето кафе.
  • Постоянен внос от Швейцария, продажби на едро и дребно и много голям избор от всички модели кафемашини, кафемелачки, вендинг автомати и барови машини на цени от 220 лв.
  • Гаранционен и следгаранционен сервиз в няколко града, а при определени условия се предоставят безплатно.
  • Продажба и на чисто нови кафемашини марка SAECO и GAGGIA с 2 години гаранция, както и резервни части за всички модели кафемашини РОБОТИ, БАРОВИ, ВЕНДИНГ и КАФЕМЕЛАЧКИ.
3.7 45