АЛПЕРИАЛ  itemprop=

АЛПЕРИАЛ

Фирмата ни ALPERIAL произвежда и предлага на едро различни видове артикули за Стълбища, перила, парапети, стъпала,ограждения от Алуминиум AlMgSi 6063 и от Неръждаема стомана AISI 304 и AISI 316! Като приоритет на дружеството следва непрекъснато
Турция, Истанбул, Istanbul,Talat Pasa mh,Kaz?yurt sk,No 2, Kagithane

ALPERIAL Фирмата ни ALPERIAL произвежда и предлага на едро различни видове артикули за Стълбища, перила, парапети, стъпала, ограждения от Алуминиум AlMgSi 6063 и от Неръждаема стомана AISI 304 и AISI 316! За фирмата ALPERIAL е млада и динамично развиваща се компания на пазара на съвременни строителни материали и технологии! Качеството, произведени, и естетика, по ALPERIAL търговия на всеки един отдел се разглежда като отделна единица, както и удовлетвореността на клиентите е зададен като основна точка. Като приоритет на дружеството следва непрекъснато усъвършенстване и за подновяване на полици, за да се отговори по-добре на очакванията на клиентите - тези специалности развива нашата компания! ALPERIAL предлага на едро висококачественни модели от Акрил! Покупка и Продажба на Алуминий и Неръждаеми профили и тръби! Според желание на клиента фирмата ни така също е ангажирана с покупка и продажба на Алуминий, алуминиеви профили, тръби и тръби от Неръждаема стомана! Фирмата Алпериал има честта и удоволствието да се изкаже, че работи с най-добрата мощна силна производителна фирма на Алуминий профили в Турция! Фирмата е специализирана с покупка и продажба на изделия от ковано желязо, LED, странични продукти за Мебел, Хладилна техника, Гардероби, Системи за врати и прозорци, Кухненско обзавеждане, Дограма, PVC и тн.

Мнения за АЛПЕРИАЛ


The company has no review.

Напиши мнение за АЛПЕРИАЛ


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.