Леда - Деана Диневска  itemprop=

Леда - Деана Диневска

Фирма Леда е създадена през 1993 г. Първите стъпки в домашния текстил фирмата прави през 1997 г. Началото е поставено с производството на калъфи и кувертюри за холни гарнитури. Aсортимента е разширен с производството на кувертюри за легла, спални, завеси и пердета за прозорци. От 2005 година фирмата произвежда спално бельо изработено от висококачествено българско хасе. За производството на олекотените завивки се използва термо свързана силиконова вата, която се прошива на компютърна машина с огромен избор на графични програми. Фирма Леда залага на ново шивашко оборудване, което позволява поддържането на стабилно, високо качество на изделията. Целта на фирмата е непрекъснато внедряване на най-нови машини, технологии, тъкани и модели, позволяващи изменения и развитие в крак със съвременния свят. Спално бельо и възглавници Кувертюри за спални и легла Калъфи и кувертюри за холни гарнитури Завеси и Пердета

Леда - Деана Диневска - отрасли:


Спално Бельо, Одеала, Дамаски, Възглавници, Пердета и Завеси,

Мнения за Леда - Деана Диневска


The company has no review.

Напиши мнение за Леда - Деана Диневска


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.