Рижко ООД - Вижте още

Рижко ООД

ТЪРГОВИЯ с гуми и джанти за ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ: - всички марки и размери; - нови, регенерат и втора употреба; - продажба на едро и дребно; - сервиз за демонтаж и монтаж; - вулканизаторски и ремонтни дейности.
Рижко ООД
За нас:

Фирма „РИЖКО‘ ООД е създадена през 2004 г.

Основен предмет на дейност на фирмата е търговия и сервиз на гуми – нови, регенерирани и втора употреба за тежкотоварни камиони и ремаркета, автобуси, горска и индустриална техника, леки и лекотоварни автомобили (в това число и джанти), както и други, незабранени от законодателството на Република България дейности.

Фирмата е ОФИЦИАЛЕН ДИЛЪР на „Ванина експорт” АД-Ямбол, вносител на известни марки, като например Alliance, Torque и др. и разполагаща с цех за производство на студен регенерат по модерна немска технология с материали на KRAIBURG – Австрия.

Доколкото нуждите на пазара и клиентите изискват подобна дейност, РИЖКО” ООД работи и с „Диана” ООД, „Примекс” ЕООД, ”Медина Мед” ООД, ”Ен Ер Джи 3” ЕООД, „Хелиос”АД, „Мото топ”ЕООД и др. вносители на гуми на българския пазар на концерните MICHELIN, CONTINENTAL, BRIDGESTONE, GOODYEAR, PIRELLI, KAMA, HANKOOK. РИЖКО ООД предлага на своите скъпи клиенти пълната си гама от продукти, включващи световнопризнатите марки MICHELIN, MICHLEN REMIX, KORMORAN, KLEBER, BFGOODRICH, BRIDGESTONE, FIRESTONE, CONTINENTAL, SEMPERIT, BARUM, GOODYEAR, SAVA, DUNLOP, FULDA, MATADOR, SEHA, както и много други.

Фирмата разполага със собствен складов и сервизен център, с машини, позволяващи всякакъв вид монтажни и демонтажни дейности, ремонтни и балансни такива на гуми до 56 цола и ходова част. Фирмата е разположена в гр.Пазарджик, ул.”Пловдивска” 103, в двора на бившия СОМАТ и в близост до Митница Пазарджик.

Фирмата разполага и с мобилен сервиз, работещ на територията на областта в случай на нужда.

Рижко ООД
Клиенти са ни „ЮНИОН ИВКОНИ-клон ПАЗАРДЖИК”ООД, ”ТОМЕКС СПЕД”ЕООД-ПАЗАРДЖИК, ”ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ”АД-СОФИЯ, „ТАРА КОМЕРС”ООД-СМОЛЯН, „ТОЙОТА ТИКСИМ”ЕООД-ПАЗАРДЖИК, „ХЕБРОС БУС”ООД-ПЛОВДИВ, „ДЕЛТА ШИПИНГ”ЕООД-СОФИЯ, „ЛОДИСТ ИНВЕСТ”АД-СОФИЯ, ЧЗП”ДИМИТЪР ДИМИТРОВ”-ПАЗАРДЖИК, „ГИНИН ТРАНС”ЕООД-ПАЗАРДЖИК, „ПЛАМБОЙ ГРУП”ООД-СЕПТЕМВРИ, ”КАРГО ЛАЙН”ООД-СОФИЯ и още стотици постоянни и случайни клиенти от територията на областта, страната и чужбина, пребиваващи в региона.

Фирмата извършва също така доставки на гуми по заявка на клиента, както със собствен транспорт, така и с куриерските служби, работещи на територията на страната.

„РИЖКО”ООД разполага с млади, ерудирани и висококвалифицирани специалисти, които с удоволствие ще Ви консултират при избора на подходящи за Вашите транспортни средства гуми, както и ще Ви дадат ценни съвети за тяхната поддръжка и експлоатация.

Водени от грижата за незамърсяване на околната среда, ние предоставяме на нашите клиенти възможността да оставят своите отпадъчни гуми с код 16 01 03 на предвиденото за това място. Създавайки този своеобразен център за отпадъчни гуми, ние имаме грижата, съгласно действащото законадателство на Република България в областта, да се погрижим за последващите операции по тяхното екологично оползотворяване.

В продължение на повече от 10 години „РИЖКО“ ООД гради трайни бизнес отношения със своите клиенти, основани на взаимна вяра, реципрочност и най-вече отговорност и ангажимент от наша страна. Всичко това е атестат не само за досегашната ни, но и за бъдещата ни съвместна дейност с тях и нови такива.

Рижко ООД
www.rijko.org

Мнения за Рижко ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Рижко ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.