Областни градове

Декстар Ауто е автоцентър за експресно обслужване на всякакъв вид автомобили и транспортна техника.

0888 468 923 | Автосервиз "Алфа-В" предлага монтаж и демонтаж на всички видове стъкла за леки, лекотоварни и тежки моторни превозни средства. Автосервиз Алфа-В предлага издаване на необходимите документи за застрахователните компании, изработване на стъкла за странични огледала

Фирма Франц ЕООД предлага Нови и втора употреба авточасти за всички западни и японски автомобили. Сервиз, зареждане на климатици, Пътна Помощ Ямбол, Пътна Помощ Бургас. В автосервиза ни в град Ямбол ще отремонтираме всяка една повредена част на вашия автомобил.

Автосервиз ГАГАРИН - БОЖИДАР БЛАГОЕВ извършва ремонт на хидравлични кормилни рейки, хидравлични помпи, кормилни кутии. Ремонт на ходова част. Рециклиране на специфични – нестандартни – шарнири, кормилни щанги, алуминиеви носачи, pitman armsхебели, кардани, шенкели.

Охранителна и развлекателна техника за автомобили, ксенонови светлини, радарни детектори, GPS и др., домашни и офис-алармени системи, включване към СОТ. При нас ще откриете алармени системи подходящи за всички видове и модели автомобили с осигурен монтаж и гаранция

Автосервиз HONDA притежава специализиран сервиз за японски и корейски автомобили с опитен и квалифициран персонал. Извършваме ремонти на двигатели на всички марки японски автомобили. Извършваме ремонти на ходова част на Хонда, Тойота и всички марки японски автомобили. Разполага с голяма

Горна Оряховица
Автокомплекс Полет 90 извършва автосервизни услуги и продажба на авточасти и консумативи. Фирмата предлага ремонт на печки на камиони и автомобили.

Продажба монтаж демонтаж баланс на нови и употребявани гуми от 10 до 24 цола. Продажба и машинно изправяне на джанти. Ние предлагаме добри цени бързо и качествено обслужване доставка на място. Балкан гуми ООД се занимава и с продажба, монтаж, демонтаж, баланс на нови и употребявани.

Автосервиз Стенд Хисар предлага пълно сервизно обслужване на автомобила: ремонт на преден и заден мост, ремонт на спирачни системи, ремонт на двигатели, доставка и смяна на гуми, баланс, ремонт на ходова част, смяна масла, филтри и други консумативи.

Първия допир на Петко Танев със Ситроен става през 1986г с модела DS21. Следват години на упорство и изучаване на марката Ситроен. През 1991г Автосервиза сключва първия си договор с Автомотор Корпорация АД като оторизиран гаранционен сервиз на Ситроен.

Автосервизи


Автосервизи работещи качествено са предпочитани все повече за сметка на такива работещи на по-ниски цени. Наличието на много на брой стари автомобили в страната, все още определя и вида на сервизите за ремонт на автомобили, а по конкретно такива в които се извършват всички видове ремонти без оглед на марка, модел или друг критерий. Но все по-мащабно навлизащите нови автомобили предизвикват промяна в бранша и налагат сервизи предлагащи специализирана дейност.

Специализирани автосервизи

Специализиран автосервиз може да се нарече такъв, който извършва определен вид дейност, например ремонт само на ходова част, само на скоростна котия, или пък автосервиз за ремонт на двигатели. По-удачно е да се избере именно такъв тип автосервиз, поради факта че се предполага по доброто познаване на материята от сервизните работници. Служител ремонтиращ само турбо компресори е много по-добре запознат с устройството и начина им на работа, съответно би означавало и по-добре свършена работа. Не винаги това е така, все пак човешкия фактор в подобен вид дейности има огромна роля, но е едно добро начало.

Автосервизи

Автосервизи

Специализираните автосервизи обикновенно гарантират високо качествени услуги, тъй като това гради доверието и имиджа на самите автосервизи и един провал би означавал провал на търговското дружество като цяло. Обикновенно подобни сервизи осигуряват на клиенти си висококачествени оригинални авто части, с доказан произход и доказано качество. Те имат пряк контакт с доставчици и вносители и бихва ви предоставили избор сред предлаганите на пазара части за да направите информиран избор между качество и цена.

Специализирани автосервизи могат да са ориентирани не към конкретен елемент от автомобила, а към конкретна марка. Това от своя страна позволява специализиране в конструкцията и нуждите на една конкретна марка автомобил и би могло да гарантира до по-голяма степен качеството на изпълнение на ремонта. От гледна точка на оборудване за автосервизи, тези работещи с конкретна марка автомобили, биха могли да закупят по-качествени и повече на вид инструменти и машини за анализ и ремонт за тази марка, вместо да се разпростират сред така обширно предлаганите марки коли. Специализирано оборудване гарантира по-лесно, по-бързо и по-качествено откриване на проблем във вашата кола, както и неговото отстраняване.

Услуги предлагани от автосервизи

Специализирани автосервизи

Специализирани автосервизи

Автосервизи в страната покриват целия диапазон от услуги свързани с поправка и ремонт на коли. Предлагат се както цялостно сервизно обслужване, така и ремонтни дейности на конкретни авточасти. Все по-често може да се възползвате от мобилни услуги предлагани от автосервизи в цялата страна за диагностика и ремонт на вашата кола на посочен от вас адрес.

Разбира се няма да се впускаме в описание на всички видове ремонтни дейности извършвани от автосервизи в страната, но е добре да отбележим, че все повече навлизащите електромобили, хибриди, а дори и по-новите модели автомобили работещи все още на бензин, дизел или газ, налагат нов тип услуги и нов тип автосервизи, а именно такива работещи с електроника, програмиране и автоматизирани електронни процеси. Електромобилите са изцяли нов вид превозно средство налагащо автомонтьори разбиращи от програмиране чрез специализиран софтуер, което налага едно по-добро и задълбочено обучение. това безпорно ще даде на преден план специализирани автосервизи занимаващи се с поддръжка на батерии, електодвигатели, както и такива за контрол над електонните компоненти на автомобила. Все пак сервизи които поддържат автосалона или ходовата част, както и добре познатите ни вулканизатори, занимаващи се с ремонт и подмяна на автомобилни гуми, заемат сигурен дял от пазара и тяхното наличие е абсолютно задължително на този етап.

Услуги предлагани от автосервизи

Услуги предлагани от автосервизи

Авточасти използвани от автосервизи

Качеството на всеки авторемонт зависи до голяма степен и от качеството на самите части вложени в ремонтните дейности. Доверете се на автосервизи предлагащи ви избор от оригинални или доказани производители на авточасти, такива които ще ви дадът избор и ще ви позволят да вземете обосновано решение, така че да гарантирате безпрепятственото шофиране с вашия автомобил. В страната е много популярно използването на авточасти втора употреба, но това доста често крие риск от поставяне на некачествени, износени и вече увредени части, това може да застраши живота и здравето на Вас и ваши близки, изпозлвайте авточасти от доказани източни гарантиращи качеството на изпълнение и разрешете само на оторизиран автомонтьор да ги постави на отреденото им място.

Гаранции издавани от автосеризи

В днешно време всеки има достъп до интернет дори през телефона си, така че преди да направите избор за автосервизи обслужващи вашия автомобил, проверете мнения за тях в интернет. Вижте има ли доволни и съответно недоволни клиенти от дейноста им. Потърсете в техен уеб сайт или рекламен профил в сайт бизнес каталог, като BUSINESS.bg, дали автосервиза разполага със сертификати, гаранции или други документи гарантиращи качеството на изпълнение на ремонтните дейности, както и за авточастите влагани при всеки ремонт. Не се доверявайте на хора които не дават гаранции за извършени от тях ремонти.

Авточасти използвани от автосервизи

Авточасти използвани от автосервизи

Много често автосервизи биха ви дали 6 а дори и 12 месеца гаранция за извършените от тях дейности, това би означавало, че те държът на работата си и така грдят своя имидж. Те не биха си позволили да пострадате на пътя заради грешка допусната в сервиза.

Автосервизи от BUSINESS.bg

А нашият бизнес каталог сме събрали на едно място разнообразие от специализирани автосервизи, така че лесно да изберете подходящия за вас. Може да подберете сервиз за вашия автомобил спрямо локацията ви, спрямо отзивите в мрежата за него, спрямо гранциите които дава за изпълнение на ремонта на автомобили или други критерии.

Ние от BUSINESS.bg ви пожелаваме приятно, безпроблемно и безаварийно шофиране.


Автобои , Автобояджийски камери , Автомобилни сервизи , Автосервизи , Автотенекеджийски услуги , Оборудване за автомобилни сервизи , Реглаж на автомобили , Реглаж ходова част , Ремонт на Автомобили , Ремонт на ауспуси , Ремонт на двигатели , Ремонт на ходова част , Смяна на масла и филтри , Специализирани Автосервизи , Технически прегледи на автомобили
Прочети повече
Затвори