ХИДРО- ГЕО Консултинг ЕООД  itemprop=

ХИДРО- ГЕО Консултинг ЕООД

ХИДРО- ГЕО Консултинг ЕООД е специализирана фирма за изследователски, проучвателни, проектантски и експертни задачи и услуги в областта на хидрогеологията, геотехниката и минералните води. Основни дейности: 1. Експлоатационни ресурси и санитарно -
София, ул."Андрей Николов" №10

ХИДРО- ГЕО Консултинг ЕООД е специализирана фирма за изследователски, проучвателни, проектантски и експертни задачи и услуги в областта на хидрогеологията, геотехниката и минералните води. Основни дейности: 1. Експлоатационни ресурси и санитарно - охранителни зони на водоизточници от подземни и минерални води. Проекти за издаване на разрешително за водоползване. 2. Инженерно-геоложки проучвания, консултации и експертизи за оценка на земната основа и укрепване на строителни, свлачищни и минни обекти. 3. Екологични и технологични анализи на концесии за бутилиране на минерални води. Консултации и проекти за компрексно използване на минералните води - за балнеология, рекреация, добив на геотермална енергия и др. 4. Търсене и проучване на подземни води. Прокарване на сондажи и водоснабдителни кладенци. Специализирани хидрогеоложки, хидрохимични и геофизични измервания. 5. Хидрогеоекологични оценки и прогнози на уранодобивни обекти, депа за твърди битови отпадъци, бензиностанции, свинекомплекси, водоснабдителни групи и др.

ХИДРО- ГЕО Консултинг ЕООД - отрасли:


Минерали , Инженеринг, Геодезия,

Мнения за ХИДРО- ГЕО Консултинг ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за ХИДРО- ГЕО Консултинг ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.