ГЕСКОМ ООД - Вижте още

ГЕСКОМ ООД

ГЕСКОМ ООД е частна компания, специализирана в областта на поддръжката на други фирми и администрации при липса на собствен технически персонал. Ежедневните ни усилия са насочени към компетентно и надеждно подпомагане на клиентите ни за разрешаване на проблеми с наличния им сграден фонд,
София, ж.к. Люлин 2, ул. Генерал Михаил Савов № 16 Магазин 1

ГЕСКОМ ООД

За нас:

ГЕСКОМ ООД е частна компания, специализирана в областта на поддръжката на други фирми и администрации при липса на собствен технически персонал. Ежедневните ни усилия са насочени към компетентно и надеждно подпомагане на клиентите ни за разрешаване на проблеми с наличния им сграден фонд, телекомуникационна, компютърна, офис техника и инсталации.

Дружеството е основано през 2004 година като наследява потенциала и клиентската си мрежа от предходна успешна дейност като едноличен търговец от началото на 2000г.

Дружеството разполага със собствена база, състояща се от офис в партерния етаж на жилищна сграда с магазини в столичния комплекс Люлин 2, складова и сервизна база в сутеренния етаж на същата сграда, а от началото на Юни 2011г. отвори и магазин за търговия на дребно с инструмент, материали и компоненти за електрически инсталации, структурни кабелни системи, както копирен център с продажба на консумативи за копирна и принтираща техника.

Избирайки съвместната работа с екипа на ГЕСКОМ ООД, Вие получавате професионално отношение, индивидуален подход, оптимални срокове за реакция, опитното мнение на нашите сервизни техници и разумни цени.

ГЕСКОМ ООД

Услуги:

Широката гама от предлагани услуги и продукти ни дават възможност да задоволим нуждите на нашите клиенти от поддръжка, сервиз и обновяване на наличния им сграден фонд и офис техника и оборудване.

Освен с необходимите инструменти и апаратура за диагностика, ремонт и инсталация, фирмата разполага и с богата каталожна и техническа документация. Квалификацията и регулярното обучение на служителите ни гарантира високото качество на предлаганите от компанията продукти и услуги.

Предлаганите от нас услуги са:


  • Доставка, ремонт и сервиз на телефонна и др. комуникационна апаратура;
  • Изграждане, ремонт и поддръжка на структурни кабелни системи, СОТ и видеонаблюдение;
  • Изграждане, ремонт и поддръжка на електрически инсталации НН, резервирани захранвания и осветление;
  • Доставка, ремонт и сервиз на климатична техника;
  • Доставка, ремонт и оптимизация на компютърна техника, вътрешни и отдалечени мрежови свързаности;
  • Доставка, ремонт и сервиз на копирна и принтираща техника;
  • Доставка и зареждане на консумативи за копирна и принтираща техника.
  • СМР
Предлаганата от нас поддръжка включва както посещение и обслужване по адреси, така и предоставяне на оборотна техника и/или консумативи за времето на ремонт. Друга удобна за нашите клиенти форма на обслужване е абонаментната поддръжка – те изцяло поверяват грижите за сградата и техниката си, като по този начин печелят както от съкратените срокове за реакция, така и от преференциалните цени за материали, части, консумативи и обслужване.

При изпълнение на проектите за нашите клиенти, специалистите на фирмата внедряват продуктите на водещи фирми-производители като SIEMENS, Alcatel-Lucent, Panasonic, AASTRA MATRA, Ericsson, Platan, CISCO, R&M, HCS, AMP, Kerpen, D-link, ALLIED TELESYN, Mikrotik, BROTHER, HP, Lenovo, DELL, KYOCERA, Samsung, LG, Simon, Moeler, Schneider Electric, MGE, APC, Chint, Sicon, Ablerex, AEG, Inmesol, Phillips, Beghelli, Brilux, Osram, Sylvania, GE, Toshiba, Fujitsu, Mitsubishi, Daikin и други родно производсво и внос.

ГЕСКОМ ООД

www.gescom-bg.com