Декотекс АД  itemprop=

Декотекс АД

Фирма "Декотекс" АД има стогодишна традиция в производството на килими - традиционен поминък за град Сливен. В момента "Декотекс" АД успешно реализира продукция както на вътрешния пазар, така и за износ. Асортиментът е много широк и включва: -
Фирма "Декотекс" АД има стогодишна традиция в производството на килими - традиционен поминък за град Сливен. В момента "Декотекс" АД успешно реализира продукция както на вътрешния пазар, така и за износ. Асортиментът е много широк и включва: - вълнени и ПП килими и пътеки - комплекти за баня - универсални изтривалки - мокети и други подови покрития - автокомплекти др. Нашите плюсове са: - високо качество - атрактивни цени - навременно обслужване Фирмата непрекъснато развива производството и размера си. Нашите клиенти са по целия свят - САЩ, Австралия, Гърция, Русия, Перу, Испания, Колумбия, Полша, Япония, Ямайка и др.

Декотекс АД - отрасли:


Текстил, Облекло, Килими,

Мнения за Декотекс АД


The company has no review.

Напиши мнение за Декотекс АД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.