КОУТС БЪЛГАРИЯ ЕООД  itemprop=

КОУТС БЪЛГАРИЯ ЕООД

Глобален производител на конци и ципове за индустрията и за домашно ръкоделие; подлепващи материали, копчета, машинни игли, ножици; оригинални гоблени на Вилер, Роял Париж, Майа и др.; луксозни прежди, игли за шев и плетиво, панами. Производство на конци
Висококачествени шевни и бродерийни конци за конфекционната, обувната, кожено-галантерийната и мебелната промишленост в широка цветова гама. Конци със специално предназначение. Конци за предпазни облекла, издържащи на висока температура и пламък. Ципове Опти-лон, Опти-профил, Опти-метал. Негорими ципове M60 Opti Firefly. Метални и други копчета и аксесоари, Подлепващи материали. Световен лидер в продуктите за ръкоделие - невероятно разнообразие от луксозни и ефектни прежди, оригинални гоблени, качествени продукти за плетиво на една кука на дантели, дрехи и аксесоари, продукти за филц, степване и иглонабиване, продукти и аксесоари за изработка на бижута. За повече информация – www.coatsbulgaria.bg.

Мнения за КОУТС БЪЛГАРИЯ ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за КОУТС БЪЛГАРИЯ ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.