Последни новини


Как да изберете авточасти онлайн за вашия автомобил?

Виж още..

Как да изберем доставчик на облачен хостинг?

Виж още..

Какъв състав имат матраците?

Виж още..

МУЛТИФОРС ООД  itemprop=

МУЛТИФОРС ООД

Фирмата е оторизиран представител, дистрибутор и сервиз на фирма ENERPAC - САЩ, която е един от най-големите производители и доставчици на хидравлични инструменти за високо налягане в света. Тези инструменти са намерили голямо приложение в България и се
www.enerpac.com www.bega.nl МУЛТИФОРС ООД е частна фирма, основана през 1991 год. Фирмата е дистрибутор и сервиз на хидравличните инструменти, произвеждани от фирмите ENERPAC(САЩ) и BEGA International.BV (Холандия). Тези инструменти са намерили приложение и се експлоатират от много български фирми (включително най-големите като АЕЦ Козлодуй, Солвей Соди, Лукойл и др). Предлага се и серия от високоефективни индукционни нагреватели. МУЛТИФОРС ООД Фирмата предлага на пазара следните инструменти: - хидравлични цилиндри и крикове с единична мощност от 5 тона до 1000 тона - хидравлични помпи за налягане 700 бара с ръчно, електрическо, въздушно и моторно задвижване - хидравлични скоби от 4 тона до 100 тона - хидравлични преси до 200 тона - хидравлични гайковерти в различни типоразмери и модефекации - хидравлични гайкорезачи - специализирани системи за сихронно повдигане на голями товари - арматура и маркучи за налягане 700 бара - индукционни нагреватели Подробно описание с размери и технически данни на инструментите могат да се намерят в посочените web-страници на фирмите ENERPAC - www.enerpac.com и BEGA - www.bega.nl. За всички инструменти фирмата осигурява сервиз с оригинални резервни части.

Мнения за МУЛТИФОРС ООД


The company has no review.

Напиши мнение за МУЛТИФОРС ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Как да изберете авточасти онлайн за вашия автомобил?

Виж още..

Как да изберем доставчик на облачен хостинг?

Виж още..

Какъв състав имат матраците?

Виж още..