Деми Дизайн  itemprop=

Деми Дизайн

Деми Дизайн е с основен предмет на дейност - обзавеждане на магазини. Това включва цялостно обзавеждане за всички видове магазини: супермаркети, конфекция, трикотаж, платове, козметика, златарски магазини, книжарници, аптеки, базари, изложби, авточасти, складове и много други.
"ДЕМИ ДИЗАЙН" ЕООД "ДЕМИ ДИЗАЙН" ЕООД, с управител Малина Копчева, е регистрирана м. Март 1990г. Основен предмет на дейност - обзавеждане на магазини. Това включва цялостно обзавеждане за всички видове магазини: СУПЕРМАРКЕТИ КОНФЕКЦИЯ ТРИКОТAЖ ПЛАТОВЕ КОЗМЕТИКА ЗЛАТАРСКИ МАГАЗИНИ КНИЖАРНИЦИ АПТЕКИ БАЗАРИ ИЗЛОЖБИ АВТОЧАСТИ СКЛАДОВЕ И ДР. Фирмата е производител на голяма част от стоките, което позволява да се изработват нестандартни маси, витрини, стелажи и други мебели. Деми Дизайн разполага с богата цветова гама на профили, ламинирани плоскости и метални изделия. #slider, #slider img, #slider1, #slider1 img { min-height:210px !important} Сроковете за изработка и доставка до клиента са в рамките на 10 дни. Около 70% от стоките, клиентите могат веднага да закупят от магазина на Фирмата в София. Стелажи Телени стелажи Щендери Щанд маси и витрини Нeстандартно обзавеждане за магазини Манекени Закачалки Експозиционни витрини Аксесоари за оборудване на магазини

Деми Дизайн - отрасли:


Мебели, Стелажи, Хладилни Витрини, Стелажи,

Мнения за Деми Дизайн


The company has no review.

Напиши мнение за Деми Дизайн


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.