СД МЕТАЛИК - 90 ГЕОРГИЕВА СИЕ  itemprop=

СД МЕТАЛИК - 90 ГЕОРГИЕВА СИЕ

Фирмата е създадена през 1990 г. Специлиазирана в производството на мъжки, дамски и детски ризи. Разполагаме с собствена сграда разположена на 2000 кв/м. Месечният ни капацитет е 25 000 бр. ризи. Продукцията ни е предназначена основно за европеиския
Фирмата е създадена през 1990 г. Специлиазирана в производството на мъжки, дамски и детски ризи. Разполагаме с собствена сграда разположена на 2000 кв/м. Месечният ни капацитет е 25 000 бр. ризи. Продукцията ни е предназначена основно за европеиския пазар: Италия, Германия, Австрия, Гърция, Франция и Испания. Безупречното ни качество отговоря на най-високите европеиски изисквания.

СД МЕТАЛИК - 90 ГЕОРГИЕВА СИЕ - отрасли:


Ризи, Блузи, Мъжко Облекло, Дамско Облекло,

Мнения за СД МЕТАЛИК - 90 ГЕОРГИЕВА СИЕ


The company has no review.

Напиши мнение за СД МЕТАЛИК - 90 ГЕОРГИЕВА СИЕ


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.