Еврогруп 33 ЕООД - Вижте още

Еврогруп 33 ЕООД

Еврогруп 33 ЕООД е сертифицирана по ISO9001:2015 инженерингова и търговска фирма с основен предмет на дейност в областта на автономните електрозахранвания, надеждно защитени системи с широк спектър от приложения. Дизелови генератори,батерии и UPS-и.
Пловдив, бул България 4, Ори Билдинг Д-5

Еврогруп 33 ЕООДЕврогруп 33 ЕООД


“ЕВРОГРУП-33” ЕООД
ЕВРОГРУП-33 ЕООД е инженерингова и търговска фирма с основен предмет на дейност в областта на автономните електрозахранвания, предлагаща комплексни решения за стационарни и мобилни, надеждно защитени системи с широк спектър от приложения.

ЕВРОГРУП–33 ЕООД предлага високо-технологични продукти на водещи производители, прилагащи стандарти за качество и одобрения за работа като ISO 9000, 9001, IEC, VdS, TUV, EC, UL и др. - гаранция за високото качество на изделията.
Онлайн магазин - www.eurogroup-33.eu

“ЕВРОГРУП–33” ЕООД извършва широка гама от дейности и услуги по предпроектна консултация, избор на необходимото оборудване, доставка, инсталиране, гаранционен и следгаранционен сервиз на инсталираните системи.

КАЧЕСТВО И ОБСЛУЖВАНЕ

"ЕВРОГРУП-33” ЕООД е сертифицирана по ISO9001:2015. Изградената система за управление на качеството е насочена към пълното удовлетворяване нуждите на клиентите в съответствие с техните изисквания, а така също с приложимите нормативни и законови актове.

Нашите специалисти са обучени в централите на VISA - Италия и Salicru - Испания.

За гарантиране на коректни партньорски отношения, “ЕВРОГУП-33” ЕООД има сключена Застраховка професионална отговорност.


Продукти :

Генератори

"Еврогруп-33" ЕООД е официален дистрибутор и сервизен партньор за България на водещия световен производител на дизел-агрегати с марка VISA, като покрива широк спектър мощности - до над 2360 kVA, които сме инсталирали в най-различни проекти, излизащи дори извън границите на нашата държава.

Еврогруп 33 ЕООД Еврогруп 33 ЕООД Еврогруп 33 ЕООД Еврогруп 33 ЕООД Еврогруп 33 ЕООД Еврогруп 33 ЕООД

Фирмите, с които работим, предлагат голямо разнообразие на продуктите - различни двигатели, алтернатори, кожуси, съобразени с нуждите и желанието на клиента.

Двигателите, които "Еврогруп-33" ЕООД предлагат за генераторите са:

 • Perkins
 • Deutz
 • John Deere
 • DOOSAN
 • Mitsubishi
 • Volvo
 • Iveco
 • Cummins
 • MTU

Алтернаторите, измежду които нашите клиенти могат да избират са:

 • Marelli
 • Stamford
 • MECC ALTE

UPS, НЕПРЕКЪСВАЕМИ ТОКОЗАХРАНВАЩИ УСТРОЙСТВА

"Еврогруп-33" ЕООД е официален дистрибутор и сервизен партньор за България на водещия европейски производител на UPS системи - Salicru Испания, като покрива продуктов ранг от 700 VA до над 800 kVA. UPS-те, произведени от SALICRU са разделени в няколко серии, като стремежът е да се покрие максимален пазарен дял.

Еврогруп 33 ЕООД

SALICRU е предпочитана марка от държавни институции, водещи банки, болници, както и от множество частни фирми и домове.

Батерии / Оловни акумулатори - батерии за UPS

Еврогруп 33 ЕООД

Още от създаването си "Еврогруп-33" ЕООД предлага широка гама батерии - както за битови нужди, така и за индустриални цели. Поддържа се цялата търговска гама батерии на склад, което ни определя като една от водещите фирми, вносители на батерии. Освен внос, имаме и изграден сервизен център, в който се асемблират най-различни батерийни пакети според нуждите и изискванията на клиента.

"Еврогруп-33" ЕООД е вносител на батерии с Европейски и Китайски патенти, с което покрива търсенето на широк кръг от клиенти.

Дистрибутира батерии с марка:

 • TECXUS - Германия
 • EEMB - Китай
 • PKCELL - Китай
 • POWER SONIC - Англия
 • ULTRACELL - Англия
 • MW Power - Полша

Зарядни станции

Високо квалифицираните инженери на фирма "Еврогруп-33" ЕООД разработиха успешно различни модели зарядни и разрядни станции по конкретни изисквания на нашите клиенти. Част от тях работят на територията на страната, а друга част са извън границите на България, където се експлоатират успешно над пет години.

DC системи

Статични инвертори

Стабилизатори на напрежение

СЕРВИЗ
Еврогруп 33 ЕООДЕврогруп 33 ЕООДЕврогруп 33 ЕООДЕврогруп 33 ЕООД

За гарантиране на дългосрочната и безупречна работа на предлаганата от нас техника, ние, "Еврогруп-33" ЕООД предлагаме на нашите клиенти следгаранционни договори за абонаментно техническо обслужване на притежаваните от тях съоръжения. Историята, която имаме, заедно с работата, която сме извършили, ни помага за достъпността на услугата. Броят на обслужваните обекти е фактор за добрите цени, които предлагаме на нашите клиенти.

Еврогруп-33" EООД разполага с квалифицирани специалисти и с необходимата специализирана техника за своевременно отстраняване на възникнали повреди на дизел-генератори, UPS системи, сглобяване на батерийни пакети. В зависимост от нуждите на клиентите ни ние изработваме и индивидуални батерийни пакети.