Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Дуо Инвест - HPL фасади ЕООД - Вижте още

Дуо Инвест - HPL фасади ЕООД

ДУО ИНВЕСТ е развиваща се строителна фирма с основен ресор на дейност проектирането, доставката и изграждането на окачени вентилируеми фасади. Фасадата на сградата е основна част от новите и модерни архитектурни решения. Екипът ни е съставен от квалифицирани специалисти с дългогодишен
Белащица, М-ст Бялата воденица 225

Дуо Инвест - HPL фасади ЕООДДуо Инвест - HPL фасади ЕООДДуо Инвест - HPL фасади ЕООД


"Дуо Инвест" ЕООД

“ДУО ИНВЕСТ” е развиваща се строителна фирма с основен ресор на дейност проектирането, доставката и изграждането на окачени вентилируеми фасади. Фасадата на сградата е основна част от новите и модерни архитектурни решения. Фирмата ни предлага богат избор от възможности за да задоволи вкусовете и желанията на клиентите.

На бързоразвиващият се строителен пазар “ДУО ИНВЕСТ” предлага гъвкавост при вземане на решения и ефективност при изпълнение на възложените проекти. Екипът ни е съставен от квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в изграждането на вентилируеми системи.

Фирмата има богат практически опит в областта на различните видове конструкции и системи за фасадата на вашата сграда. Предлагаме проектиране, изчисления и архитектурни решения за вашата фасада. Нашите проектанти могат да изработят специален проект за обновяване и модернизиране на старата ви сграда, както и да проектират растера и необходимата за изграждането и конструкция. Нашите специалисти ще ви предложат индивидуален проект съобразен с предназначението на сградата и желанията на инвеститора.

За нашите клиенти предлагаме като услуга фрезоване или монтаж на алуминиеви композитни панели. Нашите групи могат да приготвят (фрезоват) за вас материали по зададени мерки или да монтират готовите ви вече модули (тави). Разполагаме с възможности и складова база за доставка, съхранение и обработка на всички видове композитни материали използвани при изграждането на вентилируемите фасади.


Материали


Алуминиеви фасади


Алуминиевият панел представлява изключителен продукт специално създаден за облицоване на сгради с панели за външен или вътрешен дизайн.

Поради уникалната си структура, представляваща нетоксична полиетиленова сърцевина слепена между два алуминиеви листа, той има отлична трайност при огъване за външни стени и е по-лек от плътния алуминий, което го прави изключително ефективен за строителството.

Панелите от алуминий не се деформират и са устойчиви на силен вятър. Издържа на най-тежки атмосферни условия и намалява до минимум възможността за алкална, солна или киселинна корозия, следствие на температурни промени или продължително влияние на ултравиолетови лъчи. Подходящ при изпълнението на фасадите на офис сгради, магазини и други търговски помещения, както и за придаване на модерен облик на стари сгради.


HPL фасади


Панелите от HPL плоскости са новаторски продукт, който с естетическия вид и разнообразието от декори и големите формати на плоскостите позволяват на архитектите да дадат воля на въображението и таланта си. Високата еластично и якост при огъване на HPL панелите гарантират устойчивостта на материала на въздействието на околната среда.

Основната роля на облицовъчните HPL плоскости е екранирането на дъждовните води. Ефективността на топлоизолационния слой е гарантирана чрез свеждане до минимум на риска от намокряне и механично увреждане.

Тези плоскости са с висока плътност и са съставени от ядро, изградено от целулозни нишки. Покрити са с акрилна PVDF смола по специална формула, осигуряваща надеждна и трайна водоустойчива повърхност, устойчивост на ултравиолетовите лъчи, което запазва цветовете. Гладката повърхност на панелите гарантира че на практика не задържа мръсотия и прах. Панелите от HPL са произведени в съответствие с изискванията и екологичните норми и отговарят на много национални и международни стандарти.


Керамични фасади


Керамичната вентилируема облицовка се осъществява от плочи с определени размери. Голямото разнообразие от размери на самата плоча позволява по свободно определяне на растера на сградата. Плочите се произвеждат с голямо разнообразие на цветовете, което осигурява над 50 вида цветови разцветки.

Покритието върху самата керамика също е различно. Производителите предлагат натурално, антиграфитно и глазирано покритие, което предоставя широк избор на продуктова гама.

Технологичния процес при производството на керамичната облицовка, а именно изпичането и при висока температура, гарантира устойчивостта и на въздействието от околната среда и неблагоприятните атмосферни условия.

С керамичните плочи се постига отлична вентилация, топло, водна и звукова изолация, огнеустойчивост. Те са устойчиви на ултравиолетови лъчи и са лесно рециклируеми. Перфектната гладка повърхност прави плочката самомиеща се при дъжд и е предпоставката за това да нямате разходи за поддръжка на фасадата.

Лесният монтаж, липсата на отвори в керамиката за събиране на прах, вода и микроорганизми и възможността за подмяна на произволна плочка от стената без да се налага демонтажа на останалите около нея, правят керамичната облицовка предпочитана и много подходяща за търговски центрове, части от жилищни сгради и офис сгради.


Стъклени фасади


Окачената стъклена фасада е ново и модерно решение за фасада на сградата алтернатива на стандартните тухлени стени. Позволявайки достъпа на повече светлина и осветеност на помещенията стъклените фасади са все по често използвани като архитектурни решения за фасада на сградата.

Изискванията за прозрачност на фасадите означава, че е необходимо големи стъклени площи и панели да бъдат носени от системи с възможно най-малка видима ширина на профила и същевременно да се осигурява необходимата здравина и надеждност на конструкцията.

Тези системи могат да бъдат изградени от алуминиеви или леки стоманени профили, комбинация от алуминиева или стоманена конструкция и стъкло.

Съществуването на множество от системи за окачване на стъклени фасади позволява на инвеститорите да намерят най-правилния избор за тяхната сграда като се съобразят с цената и ефекта, който целят да постигнат.

Нов продукт предлаган от фирмата ни е дограма от алуминиеви или PVC профили. Дограмата е неразделна част от структурата на фасадата, затова и нашата фирма се стреми да предложи цялостна концепция за вида и изпълнението на вашата фасада. Специалистите, които работят за нас са натрупали дългогодишен опит в тази област и това ни позволява да предложим висококачествени произведени прозорци и професионален монтаж.


Алуминиеви парапети


Също нов продукт предлаган от фирмата ни алуминиевите парапети са част от екстериора и интериора на сградите. Предлагаме проектиране, доставка и монтаж на вашите парапети. Богатия избор на възможности за пълнеж ги прави красиво и необходимо решение за вашата фасада или интериор.


Дуо Инвест - HPL фасади ЕООД - отрасли:


Окачени Фасади, Парапети, Облицовки,

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..