Гипсокартон, Сухо строителство

Областни градове

Благоевград
Търговия на едро и дребно със строителни материали,строителна химия и добавки, железария, бои, обков и обзавеждане за баня, теракот, фаянс и гранитогрес.

Фирма Компас Север е специализирана в търговията със строителни материали, бои и лакове. Предлагаме цялостен асортимент от материали за строителството. Предлагаме всичко за строителството от А до Я. Фирмата предлага и строително-ремонтни дейности. Материали за груб строеж, бои и лакове,

Шумен
Фирма Антас е основана през 1990 г. като колективна форма и съществува като такава до 1993 г., когато преминава в Ет Антас. Основната дейност на фирмата през тези години е строителство и ремонт на обществени частни сгради.

Великов Л ЕООД е основана през 1992г. Фирмата е дистрибутор на Велукс - покривни прозорци, Tegola Canadese - битумни керемиди, BRAMAC - бетонови керемиди и покривни системи, KNAUF - гипсокартон и др. Нашата фирма продава и монтира покривни прозорци не само в София и областта.

Панагюрище
В МАГАЗИН ХИНКО може да намерите всичко за вашето строителство и ремонт. Освен това разполага и с бригада да извършване на строително ремонтни дейности. При нас може да намерите: Разнообразие от ламиниран паркет, Входни блиндирани и интериорни врати, Електро и механични инструменти

фирма СТАД БЛИЗНАКОВ ЕООД Ви предлага следните услуги:Търговия с метали и строителни материали; Транспорт, Спедиция и Логистика; Строителство и Инвестиции; Отдаване/продажба на модерни складови, офис и търговски площи.Екип от професионалисти, които знаят как да се грижат за своите бизнес

Бургас
Фирма Растер е регистрирана през 2004 г. в Бургас. Вносител е на материали за сухото строителство – окачени тавани, гипсокартон и други материали за облицовка на водещи фирми от Китай. Продуктите са нови за българския пазар, екологични, с оригинален дизайн.

Таг Сървисес ЕООД предлага: Топлоизолация, звукоизолация, хидроизолация, пожарозащита; Внос, дистрибуция и търговия със строителни материали и изолации ROCKWOOL, ISOVER; Сухо строителство; Ремонт и реконструкция на всякакъв вид сгради и строителни обекти; Инженерингова дейност.

К-Екстрийм ЕООД - 3Д ТАВАНИ и 3D ОПЪНАТИ СТЕНИ с фотопечат! Огледални опънати тавани, светещи тавани с диодно осветление, фигуративни опънати тавани със светещи профили. Художествени декоративни опънати тавани с картини, тавани Звездно небе.

Етрополе
Довършителни ремонтни дейности: ВиК, Ел. инсталации, Подови и стенни облицовки – фаянс и теракот, ламинат и ламперия, Сухо строителство, Топлоизолация.

Гипсокартон, Сухо строителство


Предимствата на сухото строителство пред мокрото са видими. С гипсокартон се строят бързо вътрешни и преградни стени. Това е евтин и качествен метод за бързо сухо строителство. Избягват се традиционните неудобства като мокрите процеси, тежките торби цимент и мазилка просто, бързо евтино и качествено.

Едно от най - големите предимство на гипсокартона и системите за сухо строителство е че с тях може да се справи и непрофесионалист. Това са големи листове от гипс и картон за което не е нужно непрекъснато да пускате мастар за да видите дали вървят прави стените или не. С две думи можете да си направите ремонта в къщи сами без да ви се налага да наемате скъпо платени бригади струващи много пари и които ще ви скъсат нервите. Гипсокартона е подходящ и за окачени и опънати тавани в които да вградите скрито осветление. Гипсокартона е негорим материал и затова е подходящ за монтаж в близост до горещи обекти като печки, котлони, вградено осветлeние и други източници на топлина. Опитайте сами и ще видите че не толкова трудно да направите ремонта в къщи сами със системи от сухо строителство или гипсокартон.


Гипсокартон за баня , Ламиниран гипсокартон , Сухо Строителство , Термоустойчив гипсокартон
Прочети повече
Затвори

Партньори