Външни настилки, Тротоарни Плочи, Бетонови Изделия

Областни градове

Плевен
Милкана ООД произвежда и монтира: стъклопакети, алуминиева и PVC дограма, врати, витрини, щори, охранителни ролетки, парапети, паравани и душ кабини. Милкана ООД предлага:профили и консумативи за производство на дограма; стъкло и обработка на стъкло; ламинирани плоскости, ламиниран паркет

Фирма за асфалтиране Лори има придобит значителен опит в полагането на асфалтови настилки на малки площи благодарение на многото изпълнени обекти.

София
Фирмата е основана през 1991г. със седалище в град София. Основният предмет на дейност е производство на вибропресовани бетонови изделия. Вибропресованите бетонови изделия - павета, тухли, тротоарни плочи и коминни тела се произвеждат по европейска технология

Гоце Делчев
Фирма Стоун Хоум ЕООД е с основен предмет на дейност - добив и обработка на скално-облицовъчни материали. Компанията е специализирана най-вече в добива и обработка на гнайс. Това е често срещан и широко разпространен вид скално - облицовъчен камък.

Севлиево
Всичко за перфектната декорация на градини, паркове, и домове. Екстериорни бетонови отливки, фонтани, балюстради, барбекюта, саксии, кашпи, осветителни тела, колони, облицовки, настилки, фигури, статуетки, чешми, пейки, продукти за басейни.

Фирма Булмекс ЕООД е утвърдил се лидер в производството на бетон и бетонови изделия. Предлага на партньорите си затворен цикъл на производство, транспортиране и полагане на пълна гама бетонни смеси.

Секаста е изключителен представител за България на известната френска DEVILLE - лидер в отоплението. Днес сме добър партньор на ИНВИКТА- Франия, АКСИС- Франция, БОДАР И ГОНЕ- Белгия, ДЕВИЛ - Франция, ОРТАЛ - Израел, ТЕХНИКАЛ - Унгария.

Кормянско
Градинските изделия на фирма "Фактор" са произведени от БЕТОН и са със специално покритие. Изделията ни притежават собствен стил и емоция, като ярко се открояват на фона на останалата подобна продукция напазара. При изработването им са взети предвид специ

Перник
Транс-Лес82 ЕООД е създадена през 2008г в гр.Сърница,обл.Пазарджик с основна дейност добив преработка и търговия с дървен материал. Основната ни складова база има 15 души постоянен персонал и се грижи за складовата наличност на всички асортименти и разновидности.

Специалисти по озеленяване , изграждане, поддръжка на тревни площи, ландшафт дизайн ,монтаж на поливна система, градиснко осветление, настилки, огради

Външни настилки, Тротоарни Плочи, Бетонови Изделия


Голям избор от производители и вносители на външни настилки. Цени на гранитни павета, цени на тротоарни плочки, цени на бетонни паркинг тела и бетонни бордюри. Най - евтините и здрави тротоарни плочки в страната. Производство и доставка до строителния обект на клиента. Полагане на тротоарни настилки и бордюри. Полагане на павета сух монтаж.

Избор на фирма за полагане на външни настилки като тротоарни плочи от бетон, павета от гранит и павета от бетон. Ниски цени и кратки срокове на изпълнение на външни настилки. При нас ще намерите ремонтни бригади за полагане на външни настилки на най - ниско цени в страната. Обадете се сега за изготвяне на конкретна оферта за вашия строителен обект.


Асфалтиране на пътища , Бетонни тела за паркинги , Дворни Настилки , Мантинели - производство , Настилки за Тераси , ПВЦ винилови настилки , Тротоарни плочи , Унипаваж
Прочети повече
Затвори