Естествен Камък, Гнайс, Камък за Зидария

Областни градове

Фирма Камид ООД е специализирана в производство и доставки на скално-облицовъчни материали за външни и вътрешни настилки и облицовки. Фирмата разполага на склад с повече от 50 вида различни по цвят и структура материали за облицовки и настилки.

ГЕОТУЛ ООД извършва добив на Гнайс в собствени кариери в Източните Родопи. Гнайсите, които се добиват в тези кариери са с цвят вариращ от златисто - бежово - кафяв до бежово - сив. Предназначени са за декоративни облицовки и настилки. Изключително здрави и природно красиви облицовъчните

София
Фирмата е основана през 1991г. със седалище в град София. Основният предмет на дейност е производство на вибропресовани бетонови изделия. Вибропресованите бетонови изделия - павета, тухли, тротоарни плочи и коминни тела се произвеждат по европейска технология

Гоце Делчев
Фирма Стоун Хоум ЕООД е с основен предмет на дейност - добив и обработка на скално-облицовъчни материали. Компанията е специализирана най-вече в добива и обработка на гнайс. Това е често срещан и широко разпространен вид скално - облицовъчен камък.

Перник
Транс-Лес82 ЕООД е създадена през 2008г в гр.Сърница,обл.Пазарджик с основна дейност добив преработка и търговия с дървен материал. Основната ни складова база има 15 души постоянен персонал и се грижи за складовата наличност на всички асортименти и разновидности.

Борово (Област Благоевград)
Евростоун 2000 ЕООД е водеща българска фирма, създадена през 2015 година, специализирана в обработката и търговията с гнайс, декоративни камъни и декоративни скали.

Фирма Скално облицовъчни материали ЕООД има дългогодишна история и опит в изграждането на луксозни комплекси в каменни мотиви. Фирмата разполага с големи количества каменни продукти на склад като градешки камък за зидария, различни видове облицовки.

Секаста е изключителен представител за България на известната френска DEVILLE - лидер в отоплението. Днес сме добър партньор на ИНВИКТА- Франия, АКСИС- Франция, БОДАР И ГОНЕ- Белгия, ДЕВИЛ - Франция, ОРТАЛ - Израел, ТЕХНИКАЛ - Унгария.

Фирма Рамоис е производител на водоустойчиви шкафове от 100 % ПВЦ. Предлага разнообразие от цветове и модели - колони, огледала и шкафове с мивка за баня. ПВЦ шкафове за тераса, кухня и склад. Дистрибутор на смесители за баня и кухня. Ретро смесителита за мивка и за вана/душ.

Основана преди повече от десетилетие, фирма Арт Стоун ЕООД се развива и усъвършенства в производството на декоративни облицовки. Арт-Стоун превръща обикновенно изглеждащия бетон в естественно изглеждащ камък, гранит, плочи, зидария, дърво и кожа.

Естествен Камък, Гнайс, Камък за Зидария


При нас ще намерите всички кариери за добив на естествен камък за облицовки и настилки, и добив на трошен камък за зидария. Търговци на камък и скално облицовъчни материали. Цена на пале и цени на квадратен метър. Естествен камък от кариери Гоце Делчев и Ивайловград. Ивайловградски камък на ниски цени.

Всички кариери за добив на естествен камък и всички складове за продажба на естествен камък и облицовъчен камък. Утвърдените търговци на скално - облицовъчен камък в България. Продажба на естествен камък от кариера Гоце Делчев и продажба на облицовъчен камък от кариера Ивайловград. Цени на производител с доставка до вашия склад или строителен обект. Обади се и попитай за цени на пале и цена за доставка. За големи количества търговска отстъпка.


Гнайс , Градински Плочки , Гранитни павета , Ивайловградски гнайс , Калдъръм , Клинкерни Павета , Мрамор , Облицовъчни Камъни , Павета от гранит , Павета от жълт пясъчник , Павета от червен пясъчник , Редене на павета , Редене на Павета и камъни , Тротоарни Павета , Употребявани павета
Прочети повече
Затвори

Партньори