Естествен Камък, Гнайс, Камък за Зидария

Областни градове

Фирма Камид ООД е специализирана в производство и доставки на скално-облицовъчни материали за външни и вътрешни настилки и облицовки. Фирмата разполага на склад с повече от 50 вида различни по цвят и структура материали за облицовки и настилки.

ГЕОТУЛ ООД извършва добив на Гнайс в собствени кариери в Източните Родопи. Гнайсите, които се добиват в тези кариери са с цвят вариращ от златисто - бежово - кафяв до бежово - сив. Предназначени са за декоративни облицовки и настилки. Изключително здрави и природно красиви облицовъчните

София
Фирмата е основана през 1991г. със седалище в град София. Основният предмет на дейност е производство на вибропресовани бетонови изделия. Вибропресованите бетонови изделия - павета, тухли, тротоарни плочи и коминни тела се произвеждат по европейска технология

Гоце Делчев
Фирма Стоун Хоум ЕООД е с основен предмет на дейност - добив и обработка на скално-облицовъчни материали. Компанията е специализирана най-вече в добива и обработка на гнайс. Това е често срещан и широко разпространен вид скално - облицовъчен камък.

Камъкът ( гнайс ) е първият естествен материал който човек използва за строителството. Той придава уют и топлина , създава усещане за спокойствие и хармония и превръща всеки дом , градина , офис , ресторант в място изпълнено с красота. Камъкът е символ на здравина и надеждност.

Силекс 2001 ЕООД е на българския пазар повече от 10 години и днес се е наложила като търсен партньор при изпълнение на екстериорен и интериорен дизайн на , къщи, ресторанти, градини и други сгради. Ако може да се обобщим нашата дейност – тя е от озеленяването на градината, през

Секаста е изключителен представител за България на известната френска DEVILLE - лидер в отоплението. Днес сме добър партньор на ИНВИКТА- Франия, АКСИС- Франция, БОДАР И ГОНЕ- Белгия, ДЕВИЛ - Франция, ОРТАЛ - Израел, ТЕХНИКАЛ - Унгария.

Перник
Транс-Лес82 ЕООД е създадена през 2008г в гр.Сърница,обл.Пазарджик с основна дейност добив преработка и търговия с дървен материал. Основната ни складова база има 15 души постоянен персонал и се грижи за складовата наличност на всички асортименти и разновидности.

Асеновград
Фирма "Алекстом" ЕООД работи и обслужва клиенти в Испания и от година е и на българския пазар. Обработка и монтаж на всякакъв вид мрамор, гранит и варовик. Полагане на гранит и мрамор. Полиране и кристализиране на мрамор, мозайка и бетон на място. Облицовки, стъпала от мрамор.

Фирма "Камекс М" АД е частно акционерно дружество, чиято производствена дейност е насочена в следните три основни направления: изделия от естествен камък, облицовки и настилки от естествен камък, корпусни мебели по поръчка.

Естествен Камък, Гнайс, Камък за Зидария

Оценка: 5 - 1 гласа

При нас ще намерите всички кариери за добив на естествен камък за облицовки и настилки, и добив на трошен камък за зидария. Търговци на камък и скално облицовъчни материали. Цена на пале и цени на квадратен метър. Естествен камък от кариери Гоце Делчев и Ивайловград. Ивайловградски камък на ниски цени.

Всички кариери за добив на естествен камък и всички складове за продажба на естествен камък и облицовъчен камък. Утвърдените търговци на скално - облицовъчен камък в България. Продажба на естествен камък от кариера Гоце Делчев и продажба на облицовъчен камък от кариера Ивайловград. Цени на производител с доставка до вашия склад или строителен обект. Обади се и попитай за цени на пале и цена за доставка. За големи количества търговска отстъпка.


Гнайс , Градински Плочки , Гранитни павета , Ивайловградски гнайс , Калдъръм , Клинкерни Павета , Мрамор , Облицовъчни Камъни , Павета от гранит , Павета от жълт пясъчник , Павета от червен пясъчник , Редене на павета , Редене на Павета и камъни , Тротоарни Павета , Употребявани павета
Прочети повече
Затвори