ПАО комерс - Представител на Щил - Вижте още

ПАО комерс - Представител на Щил

ПАО комерс ЕООД е дългогодишен регионелен представител на STIHL. Фирмата се занимава с дистрибуция на градинска техника, моторни триони, резачки, косачки, мото фрези, храсторези, пръскачки и други пособия обслужващи Вашия двор или градина.
Разград, ул.Кирил и Методий 5

ПАО комерс ЕООД

ПАО комерс ЕООД е дългогодишен регионелен представител на STIHL Фирмата се занимава с дистрибуция на градинска техника, моторни триони, резачки, косачки, мото фрези, храсторези, пръскачки и други пособия обслужващи Вашия двор или градина.


Моторни уреди

STIHL и VIKING - богата гама моторни уреди!


STIHL


Моторните триони STIHL - иновационна техника с високо качество. Моторните триони на STIHL съчетават иновационна техника с висока мощност, оптимална ергономичност и ниско тегло. Благодарение на тези свои качества те значително улесняват хората при работа и допринасят за опазване на околната среда. STIHL предлага моторни триони с различнa мощност за разнообразни цели на приложение.

Моторни коси и храсторези STIHL - лесна игра на всеки терен. На неравен терен и преди всичко там, където косачката достига трудно, моторните коси на STIHL са в стихията си.

В зависимост от Вашите нужди и цели на употреба, имате възможност за избор между различни категории мощност и различни режещи инструменти. Вашият дистрибутор на STIHL ще Ви консултира с удоволствие.

КомбиИнструменти - подходящият инструмент за всяка задача. Комфортните моторни коси на STIHL са идеалното допълнение към косачката и влизат в действие там, където след косене има нужда от довършителни работи. С тях бързо и лесно може да окосявате и малки тревни площи.
Уреди за почистване STIHL - истински шампиони в своя клас. Не само при големи обществени мероприятия уредите за обдухване на STIHL оставят след себе си приятното впечатление за чистота. Те се справят и там, където различни терени и алеи трябва да бъдат изчистени от опадала шума, окосена трева, остатъци от подрязването на жив плет.

Те са истински шампиони по почистването също както и уредите за засмукване и раздробяване на STIHL, които поглъщат трева, опадала шума и друг градински отпадъчен материал, като същевременно го раздробяват на ситни парченца. Водоструйките STIHL се грижат за перфектна чистота.

Те убеждават с износоустойчивата си конструкция с много дълъг експлоатационен живот. Прахосмукачките на STIHL за мокро и сухо почистване са високопроизводителни и удобни за употреба.

Ножици и уреди за жив плет и кастрачки STIHL - с лекота достигате до голяма височина. Високо, по-високо, най-високо: ножиците и уредите за жив плет и кастрачките на STIHL са истински специалисти в своята сфера на приложение: ножиците за жив плет STIHL са специално конструирани за поддръжка на паркове и други големи терени, но са също толкова подходящи за употреба и в двора и градината. Поради по-големия им радиус на действие уредите за жив плет STIHL са идеалното допълнение към класическите ножици за жив плет. С кастрачките STIHL поддръжката на овощни дървета и други дървесни насаждения е по-удобна и безопасна, защото дава възможност за кастрене на клони от земята.
Моторни коси и храсторези
VIKING


Косачки VIKING - специалистите за Вашата градина. С надеждните косачки VIKING поддръжката на градината е безопасна и лесна. С VIKING винаги имате приятното усещане, че сте направили правилния избор. Към пълния асортимент от косачки VIKING, освен класическите косачки, са включени и патентованите мултифункционални косачки, които по избор могат да бъдат използвани за косене или рекултивиране.

Иновационните трактори VIKING - впечатляващ комфорт при косене на големи тревни площи. Иновационните трактори на VIKING убеждават с перфектна комбинация от високо качество и най-модерна техника. Доказателство за това са не само отличните резултати при косене и многобройните им функции, но и изключителния комфорт на движение и управление. Тракторите от новите серии T5 и T6 на VIKING се предлагат според Вашите индивидуални предпочитания - те са с различно задвижване, различна ширина на косене и по избор с комплект за рекултивиране.

Градински дробилки VIKING - ефективни помощници при почистването на градината. Практичните помощници за градината, за преработка на градински отпадъчен материал като отрязани клони, храсти, цветя, шума и др. Много подходящи за приготвяне на материал за рекултивиране и компостиране.

Моторни фрези VIKING - правилното решение за обработка на почвата. С мощните моторни фрези VIKING безпроблемно обработвате както леки, така и тежки почви. Благодарение на изпитаната си техника и компактна конструкция, те са ценни помощници на градинари, селски стопани и озеленители през всички сезони.
Бензинови косачки за средни и големи площи


Briggs&Stratton


Генератори за ток, Водни помпи.


Texas - моторни фрези.Градински инструменти

Винаги добре оборудвани - с инструментите за работа в градината и гората!

Предлагаме на своите клиенти, заети в горските стопанства, богат асортимент от специфични инструменти за поддръжка на горски насаждения и дърводобив. Нашите надеждни продукти с традиционно високо качество отдавна са се наложили в практиката и са незаменими при професионалната употреба.STIHL - лозарски ножици, триони, брадви, секири.


С тях постигате добри резултати - надеждни ножици за клони, лозарски ножици и ръчни триони.

Когато е необходимо чисто и прецизно рязане, професионалистите и взискателните потребители залагат на инструментите на STIHL, напр. при поддръжка на горски насаждения, терени или дворове. Независимо кои от показаните на тази страница инструменти ще използвате, винаги ще постигате добри резултати.


GARDENA ножици - лозарски ножици комбинират иновации и доказано качество


Прецизно заточени или с голяма точност на рязане: всеки продукт е оптимизиран за съответните нужди. С ясна структура, добре обмислена ергономичност, неповторимо качество и отличителни характеристики - всичко това прави гамата на продукти на GARDENA толкова успешна.


Тревни смески и торове


DLF TRIFOLIUM - тревни смески, райграс.


Тревна смес, райграс Голф мастър - Тревната смес се характеризира с много нежни листа и пригодност за ниско изкосяване. В състава и са включени най-новите видове, показали най-високи резултати при тестване в световен мащаб. Използвайки Голфмастер и при правилна поддръжка, вие ще имате най-прекрасния и гъст тревен килим за вашата градина.

Тревна смес, райграс Спорт мастър - Спортмастър ви предлага селекция от видове с доказана превъзходна издръжливост при различни условия.

Смеската е селекционирана на базата на многобройни тестове за издръжливост на натоварване. Изключително подходяща е за всякакви видове спортни терени.

Тревна смес, райграс Шейд мастър - Някой видове треви са по-добре приспособени от други за условия с нисък интензитет на слънчевата светлина. Тази тревна смес ви предоставя селекция от видове с максимална устойчивост на сянка. Формира приятен килим със сравнително висока издръжливост на износване. Много подходяща е за паркове и домашни градини.


COMPO - почвени субстрати, торове.


COMPO SANA за Билки и подправки - Висококачествена специализирана торопочва за билки и подправки. Комбинацията от торф, перлит, агросил(вкоренител), тор ГУАНО, хумус и други хранителни добавки допринасят за широкото и лесно приложение.

COMPO SANA за Гераниум - Висококачествена специализирана торопочва за гераниум. Комбинацията от торф, перлит, агросил(вкоренител), тор ГУАНО, хумус и други хранителни добавки допринасят за широкото и лесно приложение.

COMPO SANA за Домати и зеленчуци - Висококачествена специализирана торопочва за зеленчуци.

Комбинацията от торф, перлит, агросил(вкоренител), тор ГУАНО, хумус и други хранителни добавки допринасят за широкото и лесно приложение.

COMPO SANA за зелени растения - Висококачествена специализирана торопочва за зелени растения. Комбинацията от торф, перлит, агросил(вкоренител), тор ГУАНО, хумус и други хранителни добавки допринасят за широкото и лесно приложение.


Водни помпи, маркучи и разпръсквачи

За кладенци, естествени извори или добиване на дъждовна вода от контейнери. Градински помпи, потопяемите помпи, хидрофорни помпи, маркучи, разпръсквачи, пистолети и струйници, помпи за фонтани осигуряват опитамлно използване на алтернативни източници на вода.

За лесно и удобно напояване на отделни площи чрез фиксирано поливане с иновативно разработените разпръсквачи на GARDENA.Водни помпи, маркучи и аксесоари GARDENA


Gardena помпите са сърцето на водната верига в дома и градината. Мощни и същевременно лесни за използване, те отбелязват вискоки постижения благодарение на своите практични и иновативни характеристики. Идеално решение за всякакъв вид напояване и изпомпване, както и за осигуряване на вода за домашни нужди.

ПАО комерс - Представител на Щил - отрасли:


Машини, Машиностроене, Селскостопанска Техника, Градинска Техника,

Видео от ПАО комерс - Представител на Щил


GARDENA AquaContour - видео 1

Предупреждение за фалшифициране на продукти - видео 2

С уредите STIHL почивката винаги е комфортна. - видео 3

Бръъъъъъм................. - видео 4

Как рекламират STIHL в Аржентина! - видео 5

Готов ли си за уредите STIHL ? - видео 6

Уредите STIHL - запалване с лекота. - видео 7

Който го може, си го може ! - видео 8

Това са уредите за обдухване на STIHL - видео 9