Последни новини


Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..

За какво се използва розовото масло?

Виж още..

Бевер Драйв ЕООД - Вижте още

Бевер Драйв ЕООД

Вече почти 20 години Бевер Драйв ЕООД успешно представя иноваторските продукти и технологични решения на SEW-EURODRIVE GmbH и други големи европейски компании в страната ни. Предлагаме голямо разнообразие от двигатели, редуктори, честотни регулатори, механично-контролни компоненти.
Бевер Драйв ЕООД

Бевер Драйв ЕООД

За нас :

 Бевер Драйв ЕООД
Вече почти 20 години Бевер Драйв ЕООД успешно представя иноваторските продукти и технологични решения на SEW-EURODRIVE GmbH и други големи европейски компании в страната ни. Предлагаме голямо разнообразие от двигатели, редуктори, честотни регулатори, механично-контролни компоненти, както и резервни части за тях.

Сътрудничим с други компании като Antriebstechnik Katt Hessen, T-T Electric (Thrige Electric), ATB Motorentechnik, Eurotherm, WEG Antriebe, ZZ-Antriebe GmbH, Baumer H?bner, Dr. E. Horn, KTR-Kupplungstechnik, за да можем да отговорим на всичките Ви нужди и да окомплектоваме възможно по-пълно Вашите проекти. Нашето преимущество е бързината, с която се опитваме да отговорим на Вашите запитвания и заявки, най-често в рамките на часове.

Ние задвижваме огромна част от българската икономика – химическа, фармацевтична и хранително-вкусова промишленост, хартиени и цигарени фабрики, металургия, дървообработваща промишленост и др. Освен на крайните си клиенти, ние доставяме продукция и на множество машиностроителни предприятия, разработващи машини за всички области.Нашите Продукти :

СТАНДАРТНА СЕРИЯ (електродвигатели, редуктори, мотор-редуктори)
Серията обхваща цилиндрични, конусни и червячни редуктори с различни мощности и предавателни числа. Всички имат възможност за различни изпълнения по отношение тип на изходящия вал и начин на закрепване. Двигателите могат да имат различни опции: спирачки, енкодери и т.н. Съществуват комбинации със сдвоени редуктори и с вградени инвертори. Предлагат се и механични дискови и ремъчни вариатори, взривозащитени задвижвания, както и сервозадвижвания - двигатели и мотор-редуктори.

ИНДУСТРИАЛНА СЕРИЯ (редуктори за големи мощности и моменти)
Серията обхваща цилиндрични, конусно-цилиндрични и планетарни редуктори за въртящи моменти от 6.8 kNm до над 1000 kNm. Редукторите могат да бъдат окомплектовани с двигатели, еластични или хидро-съединители, спирачки, рами, външни системи за принудително смазване, охлаждащи системи, устройства за предотвратяване на въртенето в обратна посока и др. Поради естеството си на не съвсем каталожни продукти, към този тип индустриални задвижвания могат да се добавят и множество нестандартни изпълнения.

ЧЕСТОТНИ РЕГУЛАТОРИ (инвертори)
В зависимост от Вашите нужди, се предлагат няколко серии инвертори, за двигатели с мощности от 0.25 kW до 250 kW. За случаите, когато е необходимо за мощностите до 2.2 kW има и регулатори с монофазно захранване. Освен, че са с атрактивна цена, без това да влияе на качеството им, в повечето случаи имаме такива инвертори на склад, което може да спести много ценно време. Предлагат се също голям набор от опции и аксесоари, както и множество разширителни платки към честотните регулатори.


www.bever.bg

Мнения за Бевер Драйв ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Бевер Драйв ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..

За какво се използва розовото масло?

Виж още..