Последни новини


Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..

За какво се използва розовото масло?

Виж още..

Ер Ес Те ЕООД - Вижте още

Ер Ес Те ЕООД

Като изключителен представител на: Gebr. BECKER GmbH - вакуум помпи и въздуходувки,GD DRUM -компресори и помпи за циментовози, цистерни, мобилни установки и силози. Нашият технически персонал е обучен и квалифициран за работа с широка гама от използваните
Ер Ес Те ЕООДЕр Ес Те ЕООД

„ЕР ЕС ТЕ“ ЕООД

„ЕР ЕС ТЕ“ e специализирана компания за продажба на първокласна техника за вакуум и сгъстен въздух, която е на пазара вече две десетилетия. В каталога ни ще откриете висококачествени вакуум помпи, индустриални компресори, въздуходувки, изсушители и компресори за пневмо транспорт, като компанията осигурява надеждна поддръжка и гарантирано навременен сервиз. Така обезпечаваме бизнеса Ви и отстраняваме спънките пред производството.

Партнираме си с водещи производители на вакуумна техника и компресори за пневмотранспорт и газови компресори – RENNER GmbH Kompressoren, Gardner Denver Drum Ltd, Champion, Gardner Denver Schopfheim GmbH и Pompetravaini. От 13 години сме изключителен представител за България на немската марка Gebr. Becker GmbH. Компанията ни е част от оторизираната сервизна мрежа на испанската фирма Pedro Gil SA.

Ер Ес Те ЕООД

Продукти

Ер Ес Те ЕООД предлага широка гама от техника, обезпечаваща необходимостта от въздух на всяко производство:

  • Вакуумпомпи и въздуходувки – на Gebr. Becker GmbH – Германия, и испанската Pedro Gil S.A.,
  • Комбинирани помпи производство на Gebr. Becker GmbH,
  • Индустриални винтови компресори – с известната немска марка RENNER.
  • Компресори за пневмо транспорт на водещия британски производител Gardner Denver Drum Ltd.
  • Ер Ес Те ЕООД предлага изсушители, филтърни групи, ресивъри и всички необходими аксесоари и елементи за Вашата компресорна или вакуум система.
Ер Ес Те ЕООД
Ер Ес Те ЕООД
Ер Ес Те ЕООД

Вакуум помпи

Въздуходувки

Индустриални компресори

Ер Ес Те ЕООД
Ер Ес Те ЕООД
Ер Ес Те ЕООД

Компресори 

Изсушители

Консумативи

Специализиран сервиз

Фирмата разполага с добре оборудвана мобилна група, която извършва основен ремонт както на място, така и в базата. В зависимост от машините предлагаме и заместваща техника под наем. Това Ви дава възможност да избегнете прекъсване работата на Вашето предприятие.

Можете да разчитате нависококачествен гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички предлагани продукти. Нашият технически персонал е обучен и квалифициран за работа с широка гама от използваните марки компресорна и вакуум техника, и през годините сме натрупали богат опит при ремонти с висока сложност и нестандартни ситуации.

Екипите ни могат да извършват ремонтни дейности, както в нашия сервиз, така и на място в удобно за клиента време.

Ер Ес Те ЕООД

Резервни части

Фирмата поддържа голяма наличност от висококачествени и оригинални резервни части.

Разполагаме с богати складови наличности за най-популярните консумативи и резервни части: въздушни и маслени филтри, сепаратори, графитни ламели за Вашите помпи, филтри за графитен прах, резервни части на склад или с бърза доставка за Вашия спешен ремонт.

Ер Ес Те ЕООД

Мнения за Ер Ес Те ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Ер Ес Те ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..

За какво се използва розовото масло?

Виж още..