ВАЛЕР 66 - Вижте още

ВАЛЕР 66

Фирма ВАЛЕР 66 се занимава с: Производство на готови бетонови смеси и циментови разтвори, Транспорт на насипни материали – пясък, фракция. Със своя над 10 годишен опит на територията на град Варна, професионализъм и коректно отношение фирмата е изградила авторитет и доверие.
ВАЛЕР 66

За нас
Валер 66 ЕООД е строителна организация сертифицина по ISO 9001:2008, член на Камарата на строителите и регистрирана в централния професионален регистър на строителите.

Бетонов център Валер 66 ЕООД е специализиран в производството на различни видове бетон и замазки. Със своя над 10 годишен опит на територията на град Варна, професионализъм и коректно отношение фирмата е изградила авторитет и се ползва с доверие от своите клиенти.

Бетонов център Валер 66 ЕООД предлага и транспортиране и полагане на бетонови разтвори и замазки със собствени бетонпомпи и смесители.


ВАЛЕР 66 ВАЛЕР 66 ВАЛЕР 66 ВАЛЕР 66 ВАЛЕР 66 ВАЛЕР 66

Мнения за ВАЛЕР 66


The company has no review.

Напиши мнение за ВАЛЕР 66


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.