Изтривалки по индивидуален размер и цветове по избор  itemprop=

Изтривалки по индивидуален размер и цветове по избор

Изтривалки по поръчка. Професионални изтривалки и подови покрития по индивидулни размери. Благодарение на използваните нови технологии, професионални материали, неповторима визия на крайният продукт.
Пловдив, бул. 6-ти септември 41

www.logomats.bg / 0897846664 Пътят на бизнес успеха започва от Вашият праг и лого изтривалка! Изтривалки за вътрешна употреба: Изтривалки за вътрешна употреба Изтривалка JET M 60-9мм е изработена от висок клас мокет, който задържа повече прах и мръсотия вътре в нея. Антихлъзгащата задна част и кант на изтривалката е изработена от 100% нитрилна гума, която предотвратява приплъзването на изтривалката по гладки подови настилки. Възможност за изработка на изтривалка по индивидуален размер и цветове по избор. Безплатен проект при поръчка на лого изтривалка! Изтривалка за външна употреба: Изтривалка за външна употреба Гумена изтривалка THORAX 15мм е изработена от качествена 100% винилова гума. Предназначена е за всякакви метеорологични условия. Успешно се използва за места където има опасност от подхлъзване. Задната гумена част и антихлъзгащия гумен кант, предпазват изтривалката от преплъзване в зимни условия. Някои видове гумен материал предлагат възможност за поставяне (вграждане) в подова повърхност, по размер на клиента. Предлаганите различни видове гумени покрития и изтривалки се предлагат според изискванията на клиента. Изтривалките са изключително лесни за поддръжка и почистване. Алуминиеви изтривалки и други: АЛУМИНИЕВИ ИЗТРИВАЛКИ И ДРУГИ ПОДОВИ ПОКРИТИЯ Луксозни алуминиеви изтривалки от ново поколение, които позволяват да се навиват за по лесно почистване. Височина на профила 17мм и 22мм! Функционалността и визията са основните предимства на продуктите с търговска марка LOGOMATS. За нас и контакти : Рекламни изтривалки с лого, гумени, мокетени и алуминиеви входни изтривалки за външа и вътрешна употреба с цветове и размери по избор. Качествените материали, индивидуален подход според нуждите на клиента, коректното и човешко отношение, безплатни консултации и прокети са основните фактори, които правят фирмата успешен партньор на клиенти, които желаят функционална, подходяща и красива изтривалка, която да е част от рекламната им политика. Пътят на бизнес успеха започва от Вашия праг и изтривалка със специално предназначение. При Нас можете да намерите : Изтривалка с цвят по избор ЛОГО Изтривалки Изтривалки БЕЗ ЛОГО АЛУМИНИЕВИ Изтривалки ПРОФЕСИОНАЛНИ подови Покрития ЛЕНТИ против Хлъзгане Изтривалки на линеен метър и по индивидуален размер на клиента --------------------------------------------- Контакти: Пловдив бул. 6-ти Септември N 41 тел: 0897 84 6664 email: logomatsbg@gmail.com www.logomats.bg www.logomats.bg

Изтривалки по индивидуален размер и цветове по избор - отрасли:


Реклама, Маркетинг, Други, Килими, Рекламни Материали,

Мнения за Изтривалки по индивидуален размер и цветове по избор


The company has no review.

Напиши мнение за Изтривалки по индивидуален размер и цветове по избор


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.