Фотограф Йонко Русев  itemprop=

Фотограф Йонко Русев

Сватбената фотография действително все повече и повече се установява като творческа. Младоженците вече не са готови да платят просто за наличие на фотограф с фотоапарат в ръка, както беше няколко години назад.
Казанлък, Бул. Розова Долина 1

Сватбената фотография Сватбената фотография действително все повече и повече се установява като творческа. Младоженците вече не са готови да платят просто за наличие на фотограф с фотоапарат в ръка, както беше няколко години назад. Те с всеки изминал ден осъзнават, че снима не фотоапаратът, а фотографът. Фототехниката от висок клас е на все по - достъпни цени и младоженците вече не се интересуват от баналните снимки, които могат да направят и техните приятели, които са поканили на сватбата им. Те искат да видят уловени неповторими мигове и емоции които да показват различните настроения в сватбения им ден. За да се покаже тази пъстра палитра от чувства и въодушевление в сватбените снимки, трябва да има и репортажна и постановъчна фотография. Индивидуална фотография Професионалния фотограф трябва да притежава висококачествена техника, да може да прави добра композиция, да използва натурална светлина, да взима адекватни решения във всяка създала се ситуация и да бъде добър разказвач на истории, защото всяка една снимка разказва история.   Ето по тази причина той е нужно да демонстрира цялото свое майсторство и въображение, всеки път, по всяко време.   Непрекъснато се опитвам да спазвам тези принципи по време на работата ми с мисълта за цялостно отразяване на сватбения ден. Детска и бебешка фотография Тогава всички моменти са неповторими, всички ситуации са непредсказуеми, за това драги младоженци пригответе се да бъдете фотографирани по всяко време.   Дръжте се естествено, не се срамувайте да покажете себе си, излезте от рамките на правилата и направете вашия сватбен ден най-най прекрасния във вашият живот до сега. Основно снимам сватбена фотография ( и не само ) в гр.Стара Загора, гр.Казанлък, гр.Пловдив, гр.Габрово, гр.Велико Търново, гр.Сливен, гр.Варна, гр.Бургас. Може да ни откриете и на адрес Ст.Загора, ул Любен Каравелов 107 www.yonkorusev.com

Офиси на Фотограф Йонко Русев

Фотограф Йонко Русев

Фотограф Йонко Русев - Стара Загора

Сватбената фотография действително все повече и повече се установява като творческа. Младоженците вече не са готови да платят просто за наличие на фотограф с фотоапарат в ръка, както беше няколко години назад.
Стара Загора, ул. Любен Каравелов 107

0888 261 749