Областни градове

Дантес Сървисис предлага първокласни кетъринг услуги в град София, организиране на събития и производство на детски, сватбени и бутикови торти с изключително качество! Основните дейности на компанията включват: – плата, блюда, парти хапки, солени хапки, био кетъринг,

Всичко за вашия най-важен и красив ден от живота-сватбата. Агенцията предлага перфектна организация, прецизно изпълнение на фирмени, детски, семейни тържества. Коректност към партньори и клиенти. Фирмени, детски, семейни тържества и всички ваши прищевки.

Сватбена агенция Инанна подхожда към сватбената организация като към проект с цялата отговорност и творчество свързани със задачата. Различаваме се по това, че не работим с конкретни доставчици, а следим пазара и ви предлагаме фотографите, декораторите или ресторантите за сватба,

Ние ще пресъздадем Вашето щастие, ще ви помогнем да го покажете пред всички обичани от Вас хора внай-хубавия и очакван ден в живота Ви - денят на Вашата сватба, парти, кетъринг, рожден ден, фирмен купон.

Сватбен салон Мис Каприз в град Кърджали се намира кв. Възрожденци,бул. Христо Ботев 110 и предлага на всички, които са решили да се врекат завинаги един на друг, да им помогне при организацията на сватбата, за която си мечтаят.

Сватбена и парти агенция Джули Арт - свежи идеи за всеки празник. За вашата перфектна сватба ви предлагам всички сватбени услуги, свързани с нейната подготовка и реализация: ~ Консултации, бюджетно планиране, организация и координация на всички събития.

Казвам се Христина Лакева-ЕМОЦИЯТА. Обичам и умея да вълнувам хората. Комуникацията е моята супер сила, а мисията ми е да правя хората щастливи, да забавлявам и вдъхновявам всички с идеи и провокации. Така създадох услугата ПОДАРИ ЕМОЦИЯ, с коята организирам изненади и изживявания.

МАГАЗИН ЗА ЦВЕТЯ КАЛАТЕЯ работи за Вас от 1998г. През 2005г. отвори врати и бутик за цветя Калатея. В момента на територията на град Шумен, фирмата има 4 обекта. Потърсете ни на телефони : 0899 419 808; 0888 600 216

Сватбената фотография действително все повече и повече се установява като творческа. Младоженците вече не са готови да платят просто за наличие на фотограф с фотоапарат в ръка, както беше няколко години назад.

Event Surprises е екип от млади професионалисти, с креативно мислене; много идеи и огромно желание за работа. Нашият екип е готов да сбъдне вашите мечти. С радост ще бъдем до вас, при всяка една стъпка от организацията и планирането на вашето СПЕЦИАЛНО СЪБИТИЕ.

Сватбени Агенции


Предстои денят, който трябва да е най-хубавият в живота ви! Но се оказва, че организирането му никак не е проста работа и се чувствате безпомощни.Не унивайте, сватба като по филмите никой не може да организира сам.Затова са създадени сватбени агенции. Можете да разпитате познати и приятели дали не знаят за такива. Но можете да се настаните удобно с лаптопа и да потърсите нашия портал – business.bg.

В сътрудничество с най-активните сватбени агенции у нас създадохме и поддържаме завидна информационна банка. Добре оформените профили са богато илюстрирани. Вероятно ще ви е интересно и забавно да ги разглеждате отново и отново. От снимките на чуждите празненства можете да почерпите идеи за вашето. Когато подберете няколко сватбени агенции, обадете им се. Уговорете срещи и се впуснете в приключението, наречено подготовка на сватбата.Може да не е лесно да изберете агенция от пръв поглед. Връщайте се в портала толкова, колкото ви е нужно.


Булчински Магазини , Организиране на Сватба , Сватбени агенции , Сватбени Магазини
Прочети повече
Затвори

Партньори