Метал Дизайн 2011  itemprop=

Метал Дизайн 2011

Метал Дизайн 2011 ЕООД е специализирано предприятие в областта на изграждането на: метални конструкции, като промишлени халета, автомивки, складови бази и други; парапети и решетки; врати и портали; тенти и навеси от всякакъв вид метали.
Метал Дизайн 2011 Метал Дизайн 2011 ЕООД изработва Огради от ковано желязо, парапети, решетки, врати и портали, навеси и тенти метални конструкции: Метал Дизайн 2011 ЕООД е специализирано предприятие в областта на изграждането на: метални конструкции, като промишлени халета, автомивки, складови бази и други; парапети от метал и решетки; врати и портали; тенти и навеси от всякакъв вид метали. #slider, #slider img, #slider1, #slider1 img { min-height:200px !important} Изключително търсени са нашите продукти от ковано желязо. Изделията ни от метал са подходящи както за интериора, така и за екстериора на Вашия дом, двор, офис. Изработваме врати от метал и портали от метал и ковано желязо за търговски или производствен обект. Висококачествените материали, с които работим, и квалифицираният персонал са в основата на качеството и стандартите, които предлагаме. Фирмата предлага своите услуги и продукти на конкурентни цени. Изпълняваме всичките ни поръчки в договорените срокове, без компромис в качеството на изработката www.metaldesign2011.wm-bg.com

Мнения за Метал Дизайн 2011


The company has no review.

Напиши мнение за Метал Дизайн 2011


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.