НИС 2002  itemprop=

НИС 2002

Всичко от неръждаема стомана! Търговия, внос и доставка на изделия от неръждаема стомана -листова ламарина, тръби, пръти, шини, профили, тел и др. От всички марки и размери. Фирмата е базирана в гр. София, разполага със собствен склад и транспортни
Всичко от неръждаема стомана! Търговия, внос и доставка на изделия от неръждаема стомана -листова ламарина, тръби, пръти, шини, профили, тел и др. От всички марки и размери. Фирмата е базирана в гр. София, разполага със собствен склад и транспортни средства. Осъществява директна доставка до своите клиенти. Фирмата има възможност за внос на редки марки стомани.

НИС 2002 - отрасли:


Неръждаема Стомана,

Мнения за НИС 2002


The company has no review.

Напиши мнение за НИС 2002


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.