Възобнояеми Енергийни Източници ООД  itemprop=

Възобнояеми Енергийни Източници ООД

Производство на Безчеткови ВетроГенератори с мощност до 30 kw.Работното колело на ветрогенератора е от вертикален S тип с ротационна повърхнина на торзионен принцип и скорост на вятъра над 1.5 метра в секунда и генератори с Водни турбини S
Производство на Безчеткови ВетроГенератори с мощност до 30 kw.Работното колело на ветрогенератора е от вертикален S тип с ротационна повърхнина на торзионен принцип и скорост на вятъра над 1.5 метра в секунда и генератори с Водни турбини S образен тип с двойно действащо работно колело от 5 до 40 KW. и малък пад от 1 до 2 метра,а също и плаващ тип на свободно течаща вода. КПД то достига от 72 до 85 % от ветровото усилие на работните плоскости.Срок за възвращаемост на инвестицията от 12 до 24 месеца.Гарантирано и Патентовано.Без Аналог! Предлагаме доставка,монтаж и запускане до пълна експлоатация на малки и средни фотоволтаични електроцентрали от полиморфен силиций с ниска интензивност на осветяване на плочи и гъвкави платки с цени от 1.1 Евро до 1.4 Евро на W.Цената е за над 150 панела.Мощност на панелите от 160 W до 270 W.До 150 панела–цена от 1.4 до 1.6 Евро.

Възобнояеми Енергийни Източници ООД - отрасли:


Алтернативни Източници на Енергия, Енергийна Ефективност,

Мнения за Възобнояеми Енергийни Източници ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Възобнояеми Енергийни Източници ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.