Струматекс АД  itemprop=

Струматекс АД

Текстилно предприятие "Струматекс" АД е производител на памучни и памучен тип прежди, тъкани и изделия от тях.
Благоевград, ул. Васил Левски № 60

Текстилно предприятие "Струматекс" АД е производител на памучни и памучен тип прежди, тъкани и изделия от тях. В асортимента на производството са дюсово багрени тъкани в целия цветови спектър, пъстротъкани /каре и пае/, щампи с различно предназначение. Към допълнителната обработка са включени процеси като промазване, хидрофобиране, олеофобиране, самофоризиране и др. В структурата на предприятието влизат голяма група конфекционери, разполагащи с производства в различни райони на страната. В изпълнението на програмите са ангажирани над 1500 човека. Производствената продукция е предназначена за широка гама крайни конфекционирани изделия: Модна дамска и мъжка конфекция, Спортни, Работни, Камуфлажни облекла, Ризи, Спално бельо, Мебелни тъкани, Интериорен текстил, Технически тъкани. Предприятията за конфекциониране разполагат с цялото необходимо технологическо оборудванеза производството на този тип облекла. Разнообразието от модели изнесени на пазара са предпочитани заради своите качества.

Мнения за Струматекс АД


The company has no review.

Напиши мнение за Струматекс АД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.