Амар Айуби  itemprop=

Амар Айуби

Фирмата предлага изработка на изделия от метал и ковано желязо: Парапети, огради, градински мебели, огледала, маси, столове, свещници, метални порти и др. По Ваше желание можем да изработим проект на Вашия бъдещ парапет, ограда, балкон и др.
За Нас Амар Айуби - За чудесата сътворени от ковачите има множество легенди, а на самите тях в народните предания им се приписват почти магически възможности. И това със сигурност не е случайно - та нали да превърнеш късчето желязо в художествен предмет е истински изкуство. Ковачите създават богато и своеобразно творчество - от декоративните аксесоари и украшения, през интериорното обзавеждане, балконската и градинската мебел, до ефирните огради, врати и парапети. Продукти и Услуги парапети огради огледала метални врати градински мебели маси столове метални порти решетки търговско оборудване декоративни изделия свещници декоративни фигурки саксии, цветарници пластики закачалки рамки за огледала и много други Градинските мебели от ковано желязо се радват на голям успех сред градинския екстериор. Почти всички елементи от градинската дегорация могат изцяло или частично да бъдат изработени от ковано желязо. Амар Айуби Кованото желязо предлага голям избор на форми, размери и стилове в изработката на ковано желязо. Желязото е един от най-използваните метали през вековете. Изходния продукт при изделията от ковано желязо е с - намалено съдържание на въглерод и умерено количество шлака. Това прави желязото по меко и ковко, и лесно за огъване и съединяване. Специфичната повърхност на кованото желязо също се дължи на предварителната му обработка. Амар Айуби Цената на изделията от ковано желязо като цяло е достъпна и се определя на вече от сложността и количеството на вложения материал Кованото желязо е предразположено към ръждясване, и затова е наложително полагането на защитен антикорозионен слой, особенно при изделията от ковано желязо, които са предназначени за използване на открито - градински мебели, огради и врати от ковано желязо. Ако въпреки всичко върху кованото желязо се появи ръжда, тя може да се отстрани с дребна шкурка, след което мястото трябва да се подсуши и запечата с подходящ лак или боя. Индивидуални Проекти По Ваше желание можем да изработим проект на Вашия бъдещ парапет, ограда, балкон, гаражна врата или ограда от ковано желязо. Те могат да бъдат изработени и по проект предоставен от клиента.

Мнения за Амар Айуби


The company has no review.

Напиши мнение за Амар Айуби


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.