ВИЗЗАРТ ООД - Вижте още

ВИЗЗАРТ ООД

ВИЗЗАРТ ООД е рекламнно дизайнерска къща. Основната и дейност е: проектиране, изработка на рекламни костюми, декори, пана; организиране на презентации на фирми, рекламни шоу програми, партита. Нашия екип се състои от изключително добри професионалисти с дългогодишен опит, готови да
София, ж.к. Бели брези, бл. 11, вх. 1, ет. 7, ап. 24

ВИЗЗАРТ ООДВИЗЗАРТ ООДВИЗЗАРТ ООДВИЗЗАРТ ООДВИЗЗАРТ ООД

За нас:

ВИЗЗАРТ ООД е българска компания с над двадесет годишен опит в областта на PR и реклама, брандинг, проектиране и изработка на рекламни костюми – маскоти, пространствен и графичен дизайн, проектиране и изработка на декори и костюми за телевизионни, театрални и куклени продукции, организиране на фирмени събития и презентации, продуциране на документални филми, видеоклипове и театрални постановки.

Вашите идеи са предизвикателство за нас. Предлагаме смели решения, изпълнени с креативност, отговорност и прецизно бюджетиране. Работим всеотдайно за постигане на качествен резултат.

ВИЗЗАРТ ООД е създадена през 1997 година от Крум Тонев и Цвета Коева.

Организиране на събития:

ВИЗЗАРТ ООД


Организиране на събития


Нашата компания участва в организирането на събития на фирми и частни лица.

Предлагаме цялостна стратегия, сценарий, режисура, дизайн, аудио и видео логистика.

Екипът ни от изключителни специалисти ще осъществи вашите идеи.Рекламни костюми:

Рекламни костюми

Най-често, това са обемни рекламни костюми – МАСКОТИ. Изработват се от дунапрен, вата и текстилни материали.

Маскотът, в най-общия смисъл на думата, е талисманът на фирмата, отбора, учебния център, организацията и др.

Маскотът, като задължителен елемент от брандинга на една марка, или конкретен продукт на марката е централна фигура при промоции, презентации, фирмени събития, спортни прояви, политически кампании и др.

ВИЗЗАРТ ООД Може да не запомните логото на фирмата или никога да не си купите продукта, който рекламира, но почти е сигурно, че ще си направите селфи с талисмана.

Ние ще проектираме и изработим вашия обемен рекламен костюм за рекламната ви кампания, фирмено събитие или парти.

Дори може да създадем рекламно шоу, като част от дългосрочната ви рекламна кампания, с водеща фигура – вашият талисман.

Работният процес, от проектирането до крайния продукт, е от 15 до 30 работни дни, в зависимост от сложността на обемния рекламен костюм.

ВИЗЗАРТ ООД
Брандинг:

Брандинг

ВИЗЗАРТ ООД Брандингът е комуникацията на марката или на конкретния продукт на една марка с клиента.

Това е жизнено важен процес, който гарантира печалбата и съществуването на една марка и нейния продукт. Този процес създава бранда, а това е представата на клиента за даден продукт, основателната причина той да бъде предпочетен пред другите подобни продукти и марки на пазара.

”Независимо дали е име, търговска марка, лого, или друг символ, марката в същност е обещанието на продавача да доставя последователно определен комплект от свойства, изгоди и услуги на купувачите.”
Филип Котлър


Това е определението за бранд на бащата на маркетинга от позицията на клиент. От позицията на компанията брандът трябва да притежава атрибути, които го отличават от конкурентните. Белезите за идентификация на стоката или услугата.

А, те са: име, лого, цвят, подпис, слоган, митология – история на марката, маскот–талисман, дизайн на търговски обекти и офиси, на фирмени събития, униформи, джингъл, мелодия, песен, рекламно лице, посланик на марката...

Бранд атрибутите, са пакетът от елементи на марката, които презентират нейните ценности. Създават емоционалното преживяване с марката и водят до разпознаваемост, привързаност и лоялност към нея.

ВИЗЗАРТ ООДВИЗЗАРТ ООД

Декор


Декор за театрални постановки
Декор за телевизионни предавания

ВИЗЗАРТ ООД
Видеоклипове

ВИЗЗАРТ ООД
www.vizzart.com