ВИЗЗАРТ ООД - Вижте още

ВИЗЗАРТ ООД

ВИЗЗАРТ ООД е рекламнно дизайнерска къща. Основната и дейност е: проектиране, изработка на рекламни костюми, декори, пана; организиране на презентации на фирми, рекламни шоу програми, партита. Нашия екип се състои от изключително добри професионалисти с дългогодишен опит, готови да
София, ж.к. Бели брези, бл. 11, вх. 1, ет. 7, ап. 24

ВИЗЗАРТ ООДВИЗЗАРТ ООДВИЗЗАРТ ООД
За нас

ВИЗЗАРТ ООД е регистрирана през 1997 г. в гр. София.

Фирмата е регистрирана, като продуцентска къща, за цялостни дизайнерски решения, областта на театралната, телевизионна и рекламна дейности.

Нашия екип се състои от изключително добри професионалисти с дългогодишен опит, готови да откликнат и на най – нестандартните решения.

Медийна реклама

За постигане на поддържащо рекламно присъствие в бизнес средите и общественото пространство.

Разработваме конкретно медийно планиране, съобразено с рекламата; аудиторията; подходящите медии и часови пояси за излъчване; както и особености, произтичащи от необходимостта медийната реклама да се съчетае и с други рекламни инициативи в рамките на рекламната Ви кампания. Осигуряваме изработка и организиране излъчването на аудио и видео рекламни продукти чрез националните и регионалните ефирни и кабелни телевизии и радиостанции, както и изработката и публикуването на рекламни карета, платени публикации и др. в националната и местна ежедневна и периодична преса, масови и специализирани списания.

Рекламно поведение

На края, но не и на последно място по важност и от полза за клиентите ни са консултации за формиране и организиране изпълнение на дългосрочни рекламни стратегии, кампании, анкети и др., на PR - проектите, т.е. за анализирането, разработването и осъществяването на целесъобразни инициативи за утвърждаване на по-добър публичен образ на един човек, фирма или институция. Предлагаме корпоративен и институционален PR.

Нашето мото е креативност и коректност. Ние държим на дълготрайните партньорства.

ВИЗЗАРТ ООД