Монтажник  Б  itemprop=

Монтажник Б

ЕТ Монтажник - Б е създадена през 1989 година. От създаването си до днес основна дейност на фирмата е ПРОЕКТИРАНЕ, ДОСТАВКА И МОНТАЖ и СЕРВИЗ на ОТОПЛИТЕЛНИ и ПАРНИ инсталации и КОТЛИ. От 2001 г. фирмата е лицензирана за ПРОЕКТИРАНЕ ИЗГРАЖДАНЕ на СГРАДНИ и ВЪТРЕШНИ ГАЗОВИ ИНСТАЛАЦИИ.
Стара Загора, бул. Св. Патриарх Евтимий 152, ап. 4

За нас ЕТ " Монтажник - Б " е съсдадена през 1989 година. От създаването си до днес основна дейност на фирмата е: ПРОЕКТИРАНЕ ДОСТАВКА МОНТАЖ и СЕРВИЗ на ОТОПЛИТЕЛНИ и ПАРНИ инсталации и КОТЛИ От 2001 г. фирмата е лицензирана за ПРОЕКТИРАНЕ ИЗГРАЖДАНЕ на СГРАДНИ и ВЪТРЕШНИ ГАЗОВИ ИНСТАЛАЦИИ. ЕТ "Монтажник - Б" не е обвързана с дистрибуция на съоражения от бранша. Наш основен приоритет е оптимално задоволяване на нуждите на клиентите с безкомпромистно качество и ниски цени.

Монтажник Б - отрасли:


Газифициране, Отопление, Бойлери, Котли,

Мнения за Монтажник Б


The company has no review.

Напиши мнение за Монтажник Б


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.