ПАЛМЕКС 03 ЕООД  itemprop=

ПАЛМЕКС 03 ЕООД

Основният предмет на дейност на ПАЛМЕКС-03 ЕООД е - търговия със черни и цветни метали;Вътрешен и международен транспорт на товари.
Червен бряг, Индустриална зона, ул. Антим І 79

Основният предмет на дейност на ПАЛМЕКС-03 ЕООД е: Търговия със черни и цветни метали Вътрешен и международен транспорт на товари Фирмата притежава необходимите документи за дейността. Безсрочен лиценз №83/01.07.2004 год. за търговска дейност с отпадъци от черни и цветни метали Регистрационен документ на основание чл.52 ЗУО за дейности по събиране, транспортиране и временно съхраняване на отпадъци които нямат опасни свойства :- хартия, пластмаса, стъкло Разрешителен документ за извършване на дейности по събиране и разкомплектоване на излезли от употреба МПС - като за целта издава документ за КАТ и Данъчна служба за отписване Дружеството разполага с добра материално-техническа база. Има открити и закрити складови площи. Много добре оборудвано е с подемно-транспортна и техника мобилни багери и и всичко необходимо за организацията на изкупвателния процес и доставка от всяко населено място на скрап и ИУМПС. За бъдещото развитие на дружеството ръководството му търси постоянно нови възможности, както в традиционната му дейност, така и инвестиции в нови области, свързани с екологията и осъществяването на крайни и нови технологични продукти. * в процес е придобиване на разрешително за излязло от употреба електрическо и електронно оборудване Като фирма с дългогодишни традиции в сферата на транспорта: лиценз за вътрешността от - 2004 год международен от - 2008 год Ние се радваме на заслужено доверие от страна на нашите клиенти. Това е доверие е заслужено благодарение на нашата коректност и точност при извършване на транспорта на вашите стоки. Уважаеми клиенти, имаме удоволствието да предоставим на Ваше разположение автомобили в пълна техническа изправност, което гарантира сигурна и навременна доставка на вашите стоки. Автомобилният ни парк разполага със стандартни и специализирани превозни средства: влекачи с полуремаркета. Дължина: 13,60 м Ширина: 2,40 – 2,50 м Височина: 2,50 – 2,70 м До 25 тона товарно тегло Влекачи с гондоли/ самосвални/ подходящи за превоз на насипни материали и суровини. Зърно и зърнени продукти Инертни и строителни материали Метални отпадъци Всички автомобили са включени към лицензи и снабдени с необходимите сертификати, даващи право на нашата транспортна фирма да извършва и международни товарни превози. Имаме регистрация във СПЕДИТОР НЕТ. **** Извършваме услуги с Челен товарач Багер Хидромек / Много функционален/ Багерна кофа , телескопично удължение на стрелата , хидравличен чук и палетна вилица. изкопни подравняване на терени /настилка/ разрушаване , събаряне къртене и извозване

Мнения за ПАЛМЕКС 03 ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за ПАЛМЕКС 03 ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.