ПАМУКОВ ЕООД - Вижте още

ПАМУКОВ ЕООД

"ПАМУКОВ" ЕООД е основана през 1992 г. в гр. Русе, с предмет на дейост изграждане на промишлени газоснабдителни инсталации, битови газови инсталации и газопроводи, ВиК промишлени и битови инсталации, сушилни за селското стопанство, пещи. "ПАМУКОВ" ЕООД разполага със земекопна и
ПАМУКОВ ЕООДПАМУКОВ ЕООДПАМУКОВ ЕООД

Изграждане на промишлени газоснабдителни инсталации, битови газови инсталации и газопроводи, ВиК промишлени и битови инсталации, сушилни за селското стопанство, пещи

За нас:

ПАМУКОВ ЕООД Изграждане на промишлени газоснабдителни инсталации, битови газови инсталации и газопроводи, ВиК промишлени и битови инсталации, сушилни за селското стопанство, пещи

"ПАМУКОВ" ЕООД е основана през 1992 г. в гр. Русе, с предмет на дейост изграждане на промишлени газоснабдителни инсталации, битови газови инсталации и газопроводи.

Фирмата е взела участие в изграждането на ГРС и АГРС в цялата страна - Добрич, Разград, Н. Пазар, Русе, Плевн, Изперих, Г. Тошево и др., изграждане на газопровод на Булгаргаз.

"ПАМУКОВ" ЕООД
има изградени над 500 битови газови инсталации в градовете Ловеч, Русе, Левски, Г. Тошево, Г. Оряховица. Фирмата разполага с високо квалифицирани мобилни екипи за работа във всяка точка на страната.

Фирмата проектира и изгражда ВиК промишлени и битови инсталации, сушилни за селското стопанство, пещи.

"ПАМУКОВ" ЕООД разполага със земекопна и товарачна техника.

Контакти:

ПАМУКОВ ЕООД Изграждане на промишлени газоснабдителни инсталации, битови газови инсталации и газопроводи, ВиК промишлени и битови инсталации, сушилни за селското стопанство, пещи За Контакти:

Адрес: град Русе,
ул. Борисова № 16 А
Телефони: 082/ 82 32 95; 0888 700 710
Факс: 082/ 82 32 95;

E-mail: pamoukov@abv.bg
Web: www.pamukov.com
  За всякакви въпроси и консултации не се колебайте да се свържете с нас.

www.pamukov.com

Мнения за ПАМУКОВ ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за ПАМУКОВ ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.