Последни новини


Кога е най-подходящо да наемем яхта?

Виж още..

Най-важните неща, които трябва да знаете, купувайки първата си кола

Виж още..

Видове работни обувки и как да изберем подходящите

Виж още..

Екохран ЕТ - Ч. Чернев  itemprop=

Екохран ЕТ - Ч. Чернев

Екохран е единствен представител на "KRANZLE" - Германия за територията на България. "KRANZLE" е водещ производител на високонапорна почистваща техника - водоструйки, пароструйки с налягане до280 бара, дебит до 30 л/мин температура до 150 градуса,
Пловдив, ул. Милеви скали № 6

Екохран е единствен представител на "KRANZLE" - Германия за територията на България. "KRANZLE" е водещ производител на високонапорна почистваща техника - водоструйки, пароструйки с налягане до280 бара, дебит до 30 л/мин температура до 150 градуса, прахосмукачки. Всички водонапорни агрегати се изработват с керамично покритие на буталата което гарантира продължителен живот на помпите. Поради тази причина KRANZLE, респективно и ЕКОХРАН предлага 10 години експлоатационна гаранция на помпената глава, гарантиран гаранционен и извънгаранционен сервиз за цялата страна с ниска себестойност на ремонтните разходи.

Екохран ЕТ - Ч. Чернев - отрасли:


Почистващи Машини,

Мнения за Екохран ЕТ - Ч. Чернев


The company has no review.

Напиши мнение за Екохран ЕТ - Ч. Чернев


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Кога е най-подходящо да наемем яхта?

Виж още..

Най-важните неща, които трябва да знаете, купувайки първата си кола

Виж още..

Видове работни обувки и как да изберем подходящите

Виж още..