Стелт ООД - Вижте още

Стелт ООД

Стелт е производител на метални сглобяеми стелажи за магазини и складове. Всички стелажи са с прахово покритие. Имаме складове в София и Варна. Производствената ни база се намира в Пазарджик. Сглобяемите метални стелажи, производство на СТЕЛТ ООД, са изработени от качествена стомана и са
София, жк. Сердика, ул. Гюешево 83, сграда 2, ет. 4

"Стелт" ООД

"Стелт" ООД е производител на метални сглобяеми стелажи за магазини и складове. Всички стелажи са с прахово покритие. Имаме складове в София и Варна. Производствената ни база се намира в Пазарджик.

Стелт ООД метални сглобяеми стелажи за магазини и складове

Проектиране и производство на метални стелажи
Електростатични прахови полимерни
покрития

За Нас

Стелт ООД метални сглобяеми стелажи за магазини и складовеСтелт ООД метални сглобяеми стелажи за магазини и складове

"Стелт" ООД е създадена през 1995г. Основен предмет на дейност е проектиране и производство на метални сглобяеми стелажи. Фирмата разполага със собствена модерна фабрика за производство и административна сграда от европейски тип с адрес на управление на предприятието гр. Пазарджик.

Разполага с офиси и складове в градовете София и Варна. Дружеството се представлява и управлява от инж. Ясен Яков менъджър-пласмент и логистика и инж. Георги Петров менъджър-производство.


Стелажи

Сглобяемите метални стелажи, производство на “Стелт“ ООД, са изработени от качествена студеноогъната листова стомана с дебелина 0,8 мм за рафтовете и 1,4 мм за колоните.

Стелт ООД метални сглобяеми стелажи за магазини и складове

Покритие
Възможности
Покритието е полимерно епокси-полиестерно, нанесено по прахово електростатичен метод и изпечено при 180 0С. Използувани са прахове на италианската фирма AKZO NOBEL, което придава висока устойчивост срещу механични и химически въздействия.
Винтовата връзка между рафтовете и колоните, които са перфорирани през 45 мм, дава възможност за лесен монтаж и произволно разполагане на рафтовете по височина /H/, както и за реализиране на произволни конфигурации по ширина /L/ и дълбочина /B/.

Стелт ООД метални сглобяеми стелажи за магазини и складове

Стелажите се произвеждат серийно в два цвята: бял - Bianko Titano и светлосив RAL - 7040.

За Нас

Към настоящия момент във фирмата работят 38 служители: счетоводители, организатори-пласмент, производство; разкройчици на листов материал, оператори на манипулатори за прахово покритие, упавители на складове, шофьори-снабдители и др.

Персоналът е добре обучен и запознат със спецификата на дейността. Това са висококвалифицирани кадри, професионалисти в областта, в която работят, с дългогодишен опит и стаж (по-голяма част са от основаването на фирмата).

Стелт ООД метални сглобяеми стелажи за магазини и складовеСтелт ООД метални сглобяеми стелажи за магазини и складове

Фирма "Стелт" ООД е основен доставчик на сглобяеми метални стелажи и елементи към тях на търговските вериги Metro Cash & Carry, Mr. Bricolage, Praktiker и дистрибутори в страната.

"Стелт" ООД

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?