Дани и Симо ЕООД - Вижте още

Дани и Симо ЕООД

Фирма Дани & Симо ЕООД е с предмет на дейност производство на изделия от пластмаса и каучук, детайли и резервни части за текстилната индустрия. Произведените от нас изделия влизат в състава на други производства – кооперирани изделия. Ние предлагаме отличното съотношение на цена/качество.
Дани и Симо ЕООДДани и Симо ЕООД


За нас :
Фирма „Дани & Симо ЕООД“ е с предмет на дейност производство на изделия от пластмаса и каучук, детайли и резервни части за текстилната индустрия.

Произведените от нас изделия влизат в състава на други производства – кооперирани изделия. Отличното съотношение на цена/качество, бързата доставка и перфектното обслужване са ключа към успеха за фирма „Дани & Симо ЕООД“.

Фирма „Дани & Симо ЕООД“ осигурява пълен цикъл на производство на пластмасови детайли и каучукови изделия от конструиране на инструментална екипировка/ шприцформа/ до щприцванетона пластмасовите изделия, като това може да стане както с матрица и материали на клиента, така и с осигурен от нас ресурс и материал.

Технологията за преработка на пластмаса с която работи фирма „Дани & Симо ЕООД“ е шприцоване – леене под налягане.

Като основни преимущества на тази технология могат да бъдат посочени: висока производителност и точност на изработка – повтаряемост на размерите, високо качество на повърхнините и здравина на материала, минимално количество брак, голямо многообразие от пластмасови детайли със сложна форма, конфигурация и размери както и разнообразието на използваните материали и прилагани технологии.

Девиз на фирмата
Качеството и срока имат значение!


Продукти :
Дани и Симо ЕООД

Нашите продукти се произвеждат с най-високо качество с конструктивни материали следвайки последните новости на пазаря. Предмет на дейност е преработка на полимери и производство на изделия от тях.

  • шприцване на пластмасови изделия с матрици на клиента
  • шприцване с материали на клиента (пластмаси)
  • съвместно организираме разработката и производството на матрици за детайли по заявка на клиента
  • шприцване на пластмасови детайли с осигурен от нас материал – ABS, PA, PP, PS и др.