Бонита стил ЕООД - Вижте още

Бонита стил ЕООД

БОНИТА СТИЛ е водеща фирма - производител на детско-юношески спортно-елегантни облекла, сценични костюми, ученически униформи, офис и работни облекла.Фирмата е добре представена не само в страната, но и в чужбина.
детски дрехи, ученически униформи, сценични костюми, спортни облекла, мажоретни костюми
За нас:
“БОНИТА СТИЛ” ЕООД е водеща фирма - производител на детско-юношески спортно-елегантни облекла, сценични костюми, ученически униформи, офис и работни облекла.Фирмата е добре представена не само в страната, но и в чужбина.

В последните 10 години фирмата е водещ производител и на ученически униформени облекла, сценични костюми, офис и работни облекла за корпоративни клиенти.  Бонита стил ЕООД

Офисите на фирмата, производствена и търговска база, както и специализираните приемни за ученически облекла, се намират в центъра на София и са разположени на площ от над 1200 кв. м.

Във фирмата работят повече от 50 висококвалифицирани служители на различни нива в технологичния процес, които осигуряват затворен цикъл от създаването на проекта до изработката на готовия продукт и предлагането му на клиента.

Нашите клиенти свързват името на фирмата с изключително качество и прецизна изработка, съчетани с качествени материали - памучни, вълнени, копринени тъкани и трикотаж, българско производство и внос, и не на последно място - с коректното отношение и индивидуален подход към всеки от тях.

 Бонита стил ЕООД Индивидуалните концепции и желанията на клиентите ни са с приоритет в политиката на фирмата. Дизайнерските решения са в съответствие с характера на облеклото и са съобразени с визията на клиента за всеки продукт.

BONITA Style демонстрира свой собствен стил в облеклата. Оригинални модели, разработени от дизайнерския екип на фирмата, умело съчетание на линия и конструкция, балансирани цветове, специално внимание към детайлите и комфорт на дрехата, са характерен почерк за стила на облеклата, произвеждани от нас. Това им придава индивидуалност, добре позната и ценена от всички, които обличат дрехи на BONITA Style.

BONITA Style е коректен партньор. За екипа на BONITA Style няма неизпълними задачи. Всичко това е възможно благодарение на високия професионализъм, борбен дух и отговорност на нашите служители, на нашата гъвкавост и ефективна производителност.

Качеството на продукцията е на специално внимание в нашата фирма. “БОНИТА СТИЛ” ЕООД е сертифицирана по европейските стандарти за управление на качество – ISO 9001, с обхват на сертификацията в сферата на детско-юношеското облекло, включващ и униформено и работно облекло. Контролът на качеството се осъществява на няколко нива - от проекта до влизането на готовата продукция в склад. Облеклата са с гарантирано качество на изработка, благодарение на професионализма на нашите служители и използването на съвременни CAD системи и технологии. Това позволява крайният продукт да има завършен вид, отлична визия, добро представяне на облеклата на пазара и траен печат за високо качество на продукцията.

Нашето мото е “Качество и елегантност за всеки клиент!” и всяка дреха, изработена от “БОНИТА СТИЛ” го доказва.
Продукти:

 Бонита стил ЕООД  Бонита стил ЕООД  Бонита стил ЕООД  Бонита стил ЕООД
“БОНИТА СТИЛ” е фирма, добре позиционирана на пазара, развиваща през годините три основни направления в дейността си:
  • Производство на детско - юношески официални и спортно - елегантни облекла за деца от 1 до 16 год. възраст - основно направление, с което фирмата е най-добре представена на пазара от началото на създаването си. Освен като производител под собствената марка “БОНИТА”, ние сме добре представени в България и Европа като дизайнерска фирма на детски облекла.
  • Производство на униформени облекла – ученически, фирмени и специализирани. В това направление съществен дял се пада на униформените облекла за училища от 1 до 12 клас, мажоретни и сценични костюми, фирмени униформени облекла за ръководен персонал.
  • Производство на офис и работни облекла за технически персонал на средно управленско ниво и изпълнителен персонал. Това включва, както облекла за работа “на бюро”, така и ежедневно работно облекло. В това направление попадат договорите ни с най-големи обеми, финансирани с европейски средства, както и с държавни средства по обществени поръчки.
"Качеството на продукцията е основната ни задача. Приетата от целия състав на фирмата „Политика по качество” допринася за екипната работа и самоконтрол на всеки служител в стремежа на "БОНИТА СТИЛ" да удовлетвори в максимална степен желанията на всички наши клиенти." инж. Д. Зеркова - Управител

Бонита стил ЕООД Бонита стил ЕООД
www.bonitastyle.com

Мнения за Бонита стил ЕООД


Относно: Добър ден моля пиши вайбър да поръчам мойте деца дрехи

Публикувано от: , на: 2022-09-12 16:41:55
Добър ден можели вайбър да поръчам децата мойте училище 88 софия Петя заркова тел 0899309990

Относно: Униформите на Бонита

Публикувано от: , на: 2016-08-24 18:15:01
Дъщерите ми носят униформите на фирмата вече 2 години. Не са "мръднали". Купували сме дрехи на "БОНИТА" и преди. Не са евтини, но и не са за "три" обличания. Предпочитаме така, вместо да купуваме през два месеца от Илиянци или Lidl. Освен това, като ти потрябва нещо от униформата, можеш да получиш същото, което си взел и преди. Иди да намериш същия модел и цвят след половин година от който и да е магазин. Всяко нищо си има цената.

Относно:

Публикувано от: , на: 2013-08-03 11:19:32

Напиши мнение за Бонита стил ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.