Бонита стил ЕООД - Вижте още

Бонита стил ЕООД

БОНИТА СТИЛ е водеща фирма - производител на детско-юношески спортно-елегантни облекла, сценични костюми, ученически униформи, офис и работни облекла.Фирмата е добре представена не само в страната, но и в чужбина.
детски дрехи, ученически униформи, сценични костюми, спортни облекла, мажоретни костюми
За нас:
“БОНИТА СТИЛ” ЕООД е водеща фирма - производител на детско-юношески спортно-елегантни облекла, сценични костюми, ученически униформи, офис и работни облекла.Фирмата е добре представена не само в страната, но и в чужбина.

В последните 10 години фирмата е водещ производител и на ученически униформени облекла, сценични костюми, офис и работни облекла за корпоративни клиенти.  Бонита стил ЕООД

Офисите на фирмата, производствена и търговска база, както и специализираните приемни за ученически облекла, се намират в центъра на София и са разположени на площ от над 1200 кв. м.

Във фирмата работят повече от 50 висококвалифицирани служители на различни нива в технологичния процес, които осигуряват затворен цикъл от създаването на проекта до изработката на готовия продукт и предлагането му на клиента.

Нашите клиенти свързват името на фирмата с изключително качество и прецизна изработка, съчетани с качествени материали - памучни, вълнени, копринени тъкани и трикотаж, българско производство и внос, и не на последно място - с коректното отношение и индивидуален подход към всеки от тях.

 Бонита стил ЕООД Индивидуалните концепции и желанията на клиентите ни са с приоритет в политиката на фирмата. Дизайнерските решения са в съответствие с характера на облеклото и са съобразени с визията на клиента за всеки продукт.

BONITA Style демонстрира свой собствен стил в облеклата. Оригинални модели, разработени от дизайнерския екип на фирмата, умело съчетание на линия и конструкция, балансирани цветове, специално внимание към детайлите и комфорт на дрехата, са характерен почерк за стила на облеклата, произвеждани от нас. Това им придава индивидуалност, добре позната и ценена от всички, които обличат дрехи на BONITA Style.

BONITA Style е коректен партньор. За екипа на BONITA Style няма неизпълними задачи. Всичко това е възможно благодарение на високия професионализъм, борбен дух и отговорност на нашите служители, на нашата гъвкавост и ефективна производителност.

Качеството на продукцията е на специално внимание в нашата фирма. “БОНИТА СТИЛ” ЕООД е сертифицирана по европейските стандарти за управление на качество – ISO 9001, с обхват на сертификацията в сферата на детско-юношеското облекло, включващ и униформено и работно облекло. Контролът на качеството се осъществява на няколко нива - от проекта до влизането на готовата продукция в склад. Облеклата са с гарантирано качество на изработка, благодарение на професионализма на нашите служители и използването на съвременни CAD системи и технологии. Това позволява крайният продукт да има завършен вид, отлична визия, добро представяне на облеклата на пазара и траен печат за високо качество на продукцията.

Нашето мото е “Качество и елегантност за всеки клиент!” и всяка дреха, изработена от “БОНИТА СТИЛ” го доказва.
Продукти:

 Бонита стил ЕООД  Бонита стил ЕООД  Бонита стил ЕООД  Бонита стил ЕООД
“БОНИТА СТИЛ” е фирма, добре позиционирана на пазара, развиваща през годините три основни направления в дейността си:
  • Производство на детско - юношески официални и спортно - елегантни облекла за деца от 1 до 16 год. възраст - основно направление, с което фирмата е най-добре представена на пазара от началото на създаването си. Освен като производител под собствената марка “БОНИТА”, ние сме добре представени в България и Европа като дизайнерска фирма на детски облекла.
  • Производство на униформени облекла – ученически, фирмени и специализирани. В това направление съществен дял се пада на униформените облекла за училища от 1 до 12 клас, мажоретни и сценични костюми, фирмени униформени облекла за ръководен персонал.
  • Производство на офис и работни облекла за технически персонал на средно управленско ниво и изпълнителен персонал. Това включва, както облекла за работа “на бюро”, така и ежедневно работно облекло. В това направление попадат договорите ни с най-големи обеми, финансирани с европейски средства, както и с държавни средства по обществени поръчки.
"Качеството на продукцията е основната ни задача. Приетата от целия състав на фирмата „Политика по качество” допринася за екипната работа и самоконтрол на всеки служител в стремежа на "БОНИТА СТИЛ" да удовлетвори в максимална степен желанията на всички наши клиенти." инж. Д. Зеркова - Управител

Бонита стил ЕООД Бонита стил ЕООД
www.bonitastyle.com