Последни новини


Кога е най-подходящо да наемем яхта?

Виж още..

Най-важните неща, които трябва да знаете, купувайки първата си кола

Виж още..

Видове работни обувки и как да изберем подходящите

Виж още..

Инекс Комунал ООД  itemprop=

Инекс Комунал ООД

Инекс Комунал ООД е създадена през 1997 година. Основна дейност на фирмата е производство и търговия с комунална техника. Нейните машини за почистване на сняг са на европейско технологично ниво и намират добър пазар както в България така и в чужбина.
"Инекс Комунал" ООД – София Вече 12 години фирмата произвежда основно снегопочистваща и друга пътноподдържаща техника.               За нас: Фирма „Инекс Комунал” ООД – София е семейна фирма, работеща в областа на машиностроенето. Вече 12 години фирмата произвежда основно снегопочистваща и друга пътноподдържаща техника. През 2000 г. стартирахме тази дейност съвместно с една от водещите в тази област австрийски фирми. От тях ние получихме „ноу хау” за образци на европейско ниво, технология и изисквания към качеството. За изискванията на българския пазар, на който работим от 2001 година ние внесохме значителни промени за да направим машините независими и пригодни за монтаж на всякаква модификация от базова автомобилна или тракторна техника. Снегорините ни са снабдени с хидравличен миниагрегат и връзката им с базовата машина е само бързодемонтируема електрическа линия. Всички машини са с хидравлично задвижване и електроуправление от кабината на водача в движение на автомобила или трактора. Към фирмата са привлечени специалисти – конструктори, хидравлици и електро. Имаме много добри контакти с фирма за машинно проектиране. Това ни дава възможност да разработваме нови и да усъвършенстваме съществуващи машини и съоръжения. „Инекс комунал” ООД има опит и възможности в изработване на метални съоръжения /конструкции за бетонови и асфалтови бази/, нестандартни метални конструкции, и други метало-обработващи дейности. През 2008 година успешно изпълнихме проект за изработка и монтаж на метални конструкции за бетонов възел ТЕКА, по документация на водещата в тази област немска фирма.               Продукти: Продукти и услуги, предлагани от „Инекс Комунал” ООД: - производство на зимни и летни комунални машини (снегорини, опесъчители, цистерни, роторни четки и др.), подходящи за прикачване към всякакъв вид техника (камиони, трактори, багер-товарачи и др.) - производство на нестандартно оборудване (метални конструкции) за строителството (по проект на клиента или по изготвен от INEX проект) - производство и проектиране на смесители за бетонови и асфалтови възли - производство на машини за чистене на плажове - производство на прикачни устройства към трактори и пътно-строителни машини - производство на снегорини за джипове - ремонти, възстановяване и комплектоване на комунална техника - втора ръка - монтаж на автокранове - основен ремонт на пътно-строителна техника - основен ремонт трактори - внос, продажба и сервиз на рециклирани вакумни метачки Schmidt Swingo 200/250 „втора употреба” от Германия и Англия - внос на комунална техника „втора употреба” от Германия - внос на широка гама от прикачни устройства за трактори, багер-товарачи, челни-товарачи и др. - внос на снегорини за джипове от САЩ                www.inexbg.eu

Мнения за Инекс Комунал ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Инекс Комунал ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Кога е най-подходящо да наемем яхта?

Виж още..

Най-важните неща, които трябва да знаете, купувайки първата си кола

Виж още..

Видове работни обувки и как да изберем подходящите

Виж още..