Juliano-Classic  itemprop=

Juliano-Classic

"Juliano" - луксозна мъжка конфекция с марките "Juliano" и "Juliano - Classic". Фирма "Juliano" е дъщерна фирма на производител, който има повече от 15-годишен опит в производството на мъжка конфекция. Марката "Juliano" е създадена от италиански дизайнери и модни специалисти. Уникалните дизайнерски решения, съчетани с материи от 100% памук, придобиват форма в двете линии на марката - "Juliano" - изпълнена с духа на младостта и "Juliano - Classic" - за мъжа с неповторима индивидуалност.

Мнения за Juliano-Classic


The company has no review.

Напиши мнение за Juliano-Classic


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.