Детска борса Туити  itemprop=

Детска борса Туити

Фирменият обект на "Радити 09"ЕООД е Детска борса "Туити", намиращ се в гр. Бургас на ул. Хаджи Димитър № 15. Борсата е дистрибутор на бебешки и детски дрехи, бельо, чорапи, чорапогащници, пелени за изписване, спално бельона следните български производители: "Сали","Kарамел-Турция", "Дидитекс", "Лима", "Кара", "Пирена", "Ст. Хубчев", "Ивкони", "Марин Пантов", "Френд", "ФИШ", "Ино", "Кристел", "Айроспорт", "Кактус-Чехия" "Колев и Колев", "Джой Кийпър-Турция", "Мистър Джо" и др. ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС!!!

Мнения за Детска борса Туити


The company has no review.

Напиши мнение за Детска борса Туити


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.