Слънце ЕАД  itemprop=

Слънце ЕАД

сновната произведствена дейност на "Слънце" ЕАД е ориентирана към конфекционни изделия за горно мъжко, дамско и детско облекла, работно облекло, спално бельо, както и декоративен и сувенирен текстил
Смолян, бул. "България" № 90

"Слънце" ЕАД е фирма с повече от над 50 годишно история. Основната произведствена дейност на "Слънце" ЕАД е ориентирана към конфекционни изделия за горно мъжко, дамско и детско облекла, работно облекло, спално бельо, както и декоративен и сувенирен текстил - родопски одеала, китеници, губери, черги, пана и др. Конфекционират се основно спортни облекла. Технологичното оборудване на дружеството, дава възможност и за апретура и багрене на готовите изделия от памучен - джинсов плат - стоунуош и кеникалуош. Някой от клиентите, с които дружеството работи на 100% ишлеме са: Франция - "Жак Жоне" и "Молинел" ; Италия - "Чи ессе"; Англия - "Е Уолтърс"; Белгия - "Каролина" ; Германия - "Дорина". Персонала на дружеството е 200 души.

Мнения за Слънце ЕАД


The company has no review.

Напиши мнение за Слънце ЕАД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.