Денини - Вижте още

Денини

Екипът на „ДЕНИНИ” ООД се занимава с дизайна и производството на ръчно изработени вълнени килими, килими по поръчка, детски килими, тъкани килими. Всеки килим е уникален, изработен по индивидуален проект........
Ръчно изработени килими с немска технология и машини и българска вълна - Денини
Вълнени килими по поръчка - Денини
Фирма „ДЕНИНИ” от 2001г. специализира проектиране, дизайн и производство на ръчно изработени вълнени килими, основно ръчно тъкани килими. Ръчно тъкания килим се произвежда по оригинална немска технология hand-tufting (ръчен тъфтинг), с немски машини и материали.
Ръчно изработени килими с немска технология и машини и българска вълна - Денини Ръчно изработени килими с немска технология и машини и българска вълна - Денини Ръчно изработени килими с немска технология и машини и българска вълна - Денини Ръчно изработени килими с немска технология и машини и българска вълна - Денини Ръчно изработени килими с немска технология и машини и българска вълна - Денини Ръчно изработени килими с немска технология и машини и българска вълна - Денини Ръчно изработени килими с немска технология и машини и българска вълна - Денини Ръчно изработени килими с немска технология и машини и българска вълна - Денини Ръчно изработени килими с немска технология и машини и българска вълна - Денини Ръчно изработени килими с немска технология и машини и българска вълна - Денини Ръчно изработени килими с немска технология и машини и българска вълна - Денини

Ръчно изработени килими с немска технология и машини и българска вълна.

Килимите се произвеждат 100% българска вълна.

Дебелината на килима е от 16 до 40 мм.(височината на велура може да достигне и до 80 мм), като различните фигури се разделят с декоративен релеф.

Може да се изработи и гладък килим без релеф, както и килим с различни височини на фигурите.

Ръчно изработените килими са с произволен размер и възможност за избор на богата гама от цветове

Добър ефект се постига и при съчетаването на ръчния тъфтинг с други материали – напр. вграждането на камъни Swarovski в килима.

Изработка на вълнени килими и пътеки по поръчка

Ръчно изтъканите килими и пътеки дават възможност за изработка по индивидуален проект, с размери по желание на клиента и в цветова гама и дебелина на релефа спрямо нуждите.

Всеки килим се характеризира с индивидуален дизайн и уникално изпълнение.

Денини - отрасли:


Килими,