Димар ГД  itemprop=

Димар ГД

Постепенно фирмата се специализира в дизайн и производство на луксозни мъжки ризи с марка Мария Спасова и Jotto
София, ул. Гюешево № 83, Бизнес Център Сердика, сграда Б, ет. 4

Фирма Димар ГД е учредена пред 1998 г. като дружество наследник на ЕТ Димар, съществуващо от 1990 г. От 1994 г. неговите създатели Мария Спасова и Димитър Николов ориентират дейността си към изработване на рисувани вратовръзки, елеци и дамски блузи. Постепенно фирмата се специализира в дизайн и производство на луксозни мъжки ризи с марка Мария Спасова и Jotto, изработени предимно от естествени материали, доказали своето качество и стил. Всяка година ГД Димар участва в специализирани изложения на български производители: - Произведено в България - Изберете българското - Интертекс - Пловдивския панаир като през ноември 1999 г. фирмата печели наградата Сребърен лъв за текстил на "Произведено в България". Има клиенти в голяма част от страната. ГД Димар залага на гъвкавия маркетинг - произвежда в сравнително малки серии с цел бързо реагиране на промените на пазара и нагаждане на продукцията си в унисон с новите тенденции или изисквания на клиентите. Основен приоритет е постоянното подобряване на качеството. Новите колекции с търговски марки Мария Спасова и Jotto се предлагат сезон по-рано, което все още е рядкост в България. Моделите, цветовата гама и материите на елегантните мъжки ризи са повлияни както от актуалните модни тенденции, така и от специфичните предпочитания на клиентите. Фирмата работи и по поръчка, като цените са изключително конкурентни за качеството, което предлага ГД Димар. Персоналът на фирмата се състои от млади специалисти, обучени за конкретния процес от веригата за създаване на изделието. ГД Димар предлага собствени разработки на колекции на три пъти годишно. Фирмата залага предимно на класически елегантни модели ризи, които са подходящи както за всекидневието, така и за по-специални случаи. Материи: Материалите са български и вносни с гарантиран произход и необходимите сертификати за качество и експлоатационни показатели. Използват се предимно памук, полиестер, 100% памук със специална обработка. Цветова гама: разнообразни десени, съобразени с модните тенденции и изисквания на пазара.

Мнения за Димар ГД


The company has no review.

Напиши мнение за Димар ГД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.