Бордо ООД - Вижте още

Бордо ООД

Бордо ООД е основана през 1993 г. и е производител на висококачествена дамска мода. От 1998 г. фирмата е в собствена сграда, която бе разширена през 2004 г. и в момента се простира на площ от 3 226 кв. м.Натрупаният дългогодишен опит, креативният мениджмънт и гъвкавост наредиха фирмата на

Производител на висококачествена дамска мода от 1993

Бордо ООДБордо ООДБордо ООД

Бордо ООД е основана през 1993 г. и е производител на висококачествена дамска мода.Бордо ООД е основана през 1993 г. и е производител на висококачествена дамска мода.

От 1998 г. фирмата е в собствена сграда, която бе разширена през 2004 г. и в момента се простира на площ от 3 226 кв. м.Натрупаният дългогодишен опит, креативният мениджмънт и гъвкавост наредиха фирмата на едно от водещите места на българския пазар.

Съвместното ни дългогодишно партньорство със световно известни европейски фирми са гаранция за високия професионализъм на екипа работещ във фирмата.

Бордо ООД Бордо ООД Бордо ООД Бордо ООД Бордо ООД Бордо ООД Бордо ООД Бордо ООД Бордо ООД

Какво предлагаме?

Сака
Елеци
Рокли
Панталони
Поли
Блузи
Ризи
Връхни

Къде да ни откриете?

Бордо ООД Бордо ООД Бордо ООД Бордо ООД Бордо ООД Бордо ООД Бордо ООД Бордо ООД Бордо ООД Бордо ООД

bordo.bg

bordofashion.com

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?