Велдмакс ООД - Вижте още

Велдмакс ООД

Велдмакс ООД произвежда и внася стандартни и специални вериги и водещи профили за вериги и ремъци, кръглозвенни вериги. Веригите произвеждани от ВЕЛДМАКС ООД са от качествени въглеродни и легирани стомани.Обработката на детайлите се извършва на CNC машини.
София, кв. Павлово ул. Проф. Иван Дуйчев 12Б

Велдмакс ООДВелдмакс ООДВелдмакс ООД


Велдмакс ООД Фирма “ВЕЛДМАКС” ООД е създадена през месец март 1997 година с основна първоначална дейност “Производство на нестандартни вериги”.През 1998 година са установени контакти с фирмите ISOKON, ISON и FK с което се разширява продуктовата гама допълнително със: стандартни и специални вериги, водещи профили за вериги, кръглозвенни вериги, верижни колела, ремъчни шайби, рейки.

Веригите произвеждани от “ВЕЛДМАКС” ООД са от качествени въглеродни и легирани стомани. Обработката на детайлите се извършва на CNC машини, термична обработка във вакуумни пещи, дробометен повърхностен наклеп, занитване чрез радиално занитващи машини.

Веригите и продуктите който внася “ВЕЛДМАКС” ООД са с доказано качество на европейски производители използващи най-модерни технологии в тази област като за веригите това са:

  • използване на специални стомани с висока якост
  • изработване на втулки и ролки чрез студено изтегляне
  • калиброване отворите чрез специални съчми
  • повърхностно уякчаване
  • нови покрития срещу корозия на веригите и др.

Велдмакс ООД

През последните години целенасочено се увеличават складовите наличности на нестандартни вериги, вериги с кухи оси, неръждаеми вериги, верижни колела с цел значително съкращаване дългите срокове на доставка на специални вериги. Като допълнение към това ние предлагаме водещи шини за вериги за кухи оси, които са специално разработени и поръчани от „ВЕЛДМАКС ООД“.
Велдмакс ООД Велдмакс ООД

Велдмакс ООД - отрасли:


Метали, Металообработка, Зъбни Колела,