Къща на Шапките - Вижте още

Къща на Шапките

Ирина Сардарева - дизайнер на шапки. Дизайнерска колекция от официални шапки, булчински украси за глава и ежедневни филцови и плетени шапки
София, ул. Владайска 44 (до Руски паметник)

Къща на Шапките

Ирина Сардарева
дизайнер на шапки
Дизайнерска колекция от официални шапки, булчински украси за глава и ежедневни филцови и плетени шапки
Къща на Шапките Къща на Шапките Къща на Шапките Къща на Шапките
       

Официални шапки
Колекция от уникални шапки за специални поводи, за да си спомнят дълго за вас

Булчински шапки
Дизайнерски украси за глава и булчински шапки, за да сте неповторима в сватбения ден

Ежедневни шапки
Колекция от оригинални ежедневни шапки, за да сте различна

Плетени шапки
Колекция от оригинални плетени шапки

КЪЩА НА ШАПКИТЕ - ИРИНА САРДАРЕВА

КЪЩА НА ШАПКИТЕ - ИРИНА САРДАРЕВА се занимава с производство, поправки, префасониране на всички видове дамски шапки. Богато разнообразие от зимни и летни ежедневни и официални дамски шапки, шалове, диадеми и други аксесоари както и на готови мъжки шапки. Шапки за театри, филми, нестандартни поръчки.

Ирина Сардарева е най-известната дизайнерка на шапки и украси за глава в България. Започва дейноста си през 1992 г. От тогава до сега шапките и неизменно се появяват по модните подиуми.

Къща на Шапките Къща на Шапките Къща на Шапките Къща на Шапките Къща на Шапките Къща на Шапките Къща на Шапките Къща на Шапките Къща на Шапките Къща на Шапките

Ирина Сардарева е носителката на наградата за мода "Златна игла" праз 2003 г.

Дизайнерката дебютира със свои модели на облекла в световноизвестното модно изложение "Pret-a-porter" в Париж през януари 2005 г. 2 модели бяха включени в ревюто “Тенденции”, в което бяха избрани да дефилират само 30 от 3000 дизайнери и производители.

Моделите са бутикови, изключително артистични и изцяло ръчно изработени от естествени български материали и са от колекцията за “Мира и Ира” зима 2005/2006. През 1997 г. открива новото си ателие и магазин - Къща на шапките в центъра на София. Там на място може да си изберете измежду стотици модели шапки и да намерите или поръчате своята. Можете да избирате между филцови шапки, меки шапки от плат и плетени.

Като допълнение към шапката Ви може да изберете от богатият асортимент от шалове, брошки и други аксесоари, които да допринесат за индивидуалният Ви стил.

Ирина Сардарева е завладяна от идеята за плетени шапки и аксесоари след като опознава живота и бита на хората от Тетевенския балкан. Всъщност желанието й да прави тъкани шапки, пончо, шалове и други аксесоари, е доста по-старо и когато се откриват възможности и пазар за моделите тя започва сериозно да се занимава с изработката им. Пелерини, пончо, плетени рокли и жилетки, палта и много други интересни модели.

Къща на Шапките Къща на Шапките Къща на Шапките Къща на Шапките Къща на Шапките Къща на Шапките Къща на Шапките Къща на Шапките Къща на Шапките Къща на Шапките

Изпълняваме нестандартни поръчки, които са ограничени само от полета на фантазията.

Къща на Шапките - отрасли:


Шалове, Шапки,