Мишел 98 - Вижте още

Мишел 98

Фирма МИШЕЛ 98 предлага следните услуги: Продажба и сервиз на домашни и професионални шевни машини за обувната и текстилна промишленост; Сервиз и абонаментно обслужване, резервни части и консумативи; Материали за обувната промишленост.
Мишел 98
Фирмата е представител на шевни машини СИРУБА.


Фирма Мишел 98 ООД предлага следните услуги:


 • Продажба и сервиз на домашни и професионални шевни машини за обувната и текстилна промишленост.
 • Сервиз и абонаментно обслужване, резервни части и консумативи
 • Материали за обувната промишленост
Мишел 98 Фирма МИШЕЛ 98 ООД е регистрирана през 2011, в Търговския регистър, със седалище и адрес на управление град Пловдив. Предмета на дейност на фирмата е - Търговия с шевни и обувни машини. Компанията е официален представител на марката SIRUBA. Услугите, които дружеството предлага са сервиз и абонаментно обслужване, резервни части и консумативи. Предлага още материали за обувната промишленост.

МИШЕЛ 98 ООД предлага нови и рециклирани машини - Минерва (Minerva), Сируба (Siruba), Адлер (Adler), Пфаф (Pfaff). Дружеството разполага с екип от квалифицирани кадри и богата материална база за извършването на посочените услуги. МИШЕЛ 98 ООД е дружество наложено на пазара, със стабилни позиции и е търсена като коректен и надежден партньор.

Можете да ни откриете на посочените координати!


Продукти:

 • Машини за шиене с конци
 • Шевни машини

Мишел 98
 • Многофункционални шевни машини
 • Шевни машини с хоризонтална совалка


Шевни машини:


Шевна машина Necchi 215
21 операционна шевна машина с регулатори за стъпка (гъстота) и ширина на бода, подходяща за всяко домакинство. Изпълнява прав бод, зиг заг, илик без обръщане на плата, оверлочни и декоративни бодове. Голямата гама от операции и възможността за регулиране на всеки от основните бодове я прави предпочитан модел за онези, които не държат на марката, а на цената. Това е модел, с който няма да изпитате затруднение при ушиването на една дреха от начало до край.
Шевна машина BERNETTE E 66
За тези, които не обичат електроника в машината, това е топ моделът на Bernina. Доста голям брой операции за чисто механична машина, освен това много интересни бодове, това предлага BernetteE66. Комфортната работа с машината, автоматичният илик, декоративните бодове с ширина 7 мм, автоматичната вдевачка, всичко това означава удобство и наслада дори и за най-претенциозните клиенти.

Мишел 98

Шевна машина BERNETTE E 92c
Изцяло новата компютърна шевна машина от серията BernetteE92C задоволява всички изисквания на клиента дори тези, за които той не се досеща. Това е съвременна шевна машина с най-високо качество на изработката и изключителни възможности за ценовия клас, в който се предлага. Независимо от многообразието на функциите, употребата й е изключително лесна посредством ергономично подредените бутони и матричния дисплей.
Шевна машина TOYОTA FSG 325
Топ - моделът на TOYOTA FSG 325 има 25 операции с възможност за регулиране на гъстотата и ширината на всеки от основните бодове; богат набор от бодове за апликиране и куилтване; автоматичен илик в една операция; автоматична вдевачка, регулатор за прецизна настройка на натиска на крачето в зависимост от дебелината на плата; механизъм за изключване на придвижването на плата при шиене на копчета и машинна бродерия и др.


Контакти:

 • гр. Пловдив
 • ул. Кичево №1
 • mishel_98@abv.bg
Мишел 98
 • 032 - 67 13 16
 • 032 - 67 01 55
 • 088 - 844 10 94

Работно време: Понеделник - Петък: 09:00-18:00www.mishel-98.business.bg:

3.8 9