Атина 2011  itemprop=

Атина 2011

"Атина 2011" е създадена през 1992г. с основен предмет на дейност производство на зимно, лятно и специално работно облекло,както и лични предпазни средства - каски, ръкавици, защитни маски, очила, обувки с метални бомбета, ботуши и много др. аксесоари.
Атина 2011 "Атина 2011" е създадена през 1992г. с основен предмет на дейност производство на зимно, лятно и специално работно облекло, както и лични предпазни средства. Продукти зимно работно облекло защитни маски лятно работно облекло очила специално работно облекло обувки с метални бомбета каски ботуши ръкавици аксесоари За Нас През годините фирмата успя да се наложи трайно на пазара за облекла със своята разпространена търговска марка позната в много градове на страната. Фирмата е разположена в нова съвременна база с нови съвременни машини за производство на промишлени количества. Фирмата е защитила сертификат по управление на качеството (ISO: 9001-2008), което е гаранция за високото качество на продукцията и нейното навременно изпълнение. За Нас Работим с добри платове (предимно български) и имаме богата цветова гама. Държим на качеството и лоялносста към клиентите си. Изготвяме и индивидуални модели на облекла и др. по поръчка и претенции на клиента. Разполагаме с най-съвременни шевни и бродировачни машини за изработка на надписи, реклами и др. Ако представлява интерес за вас моля свържете се с нас да ви изготвим оферти. Контакти Асеновград ул."Княз Борис" 1 тел.0895/ 828 211 Skype: Rabotno-Obleklo E-mail: Rabotno@mail.bg Web: www.atina2011.alle.bg Атина 2011

Мнения за Атина 2011


The company has no review.

Напиши мнение за Атина 2011


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.