Томсер 90 - Вижте още

Томсер 90

Фирма "Томсер'90"ООД повече от 25 години се занимава с производството на копчета. Предлага голямо разнообразие от модели в широка цветова гама и размери от следните материали: различни видове пластмаси, полиестерни смоли, дърво и други.
копчета Томсер 90

За нас

Освен с производството на копчета „Томсер’90”ООД разширява своята дейност и с производството на катарами, както и копчета за работно облекло, закачалки за бельо и дрехи, копчета за готвачи, а също и всякакви детайли и аксесоари по желание или проект на клиента. Производствената база и машините са разположени в нова двуетажна сграда на площ от 1400кв.метра.

Една част от машините са закупени с финансовата подкрепа на Европейския фонд за регионално развитие. Произходът им и технологиите на работа са на италианската фирма „Tullio Giusi Spa”, като специалистите ни са преминали курс на обучение в Италия.

Фирмата разполага с прецизни лазерни машини, които се използват не само за лазерното гравиране на копчета, но и намират широко приложение в областта на рекламната дейност. С новите технологични линии и машини, с които разполага „Томсер’90”ООД, е налице голям производствен капацитет и може да се реагира много бързо в разработката на моделите на клиента, а също така и на самото производство на дадената поръчка.

Повече от 25 години коректността и лоялността стоят на първо място за нашата фирма!

копчета Томсер 90

копчета Томсер 90 копчета Томсер 90 копчета Томсер 90 копчета Томсер 90 копчета Томсер 90 копчета Томсер 90 копчета Томсер 90 копчета Томсер 90 копчета Томсер 90 копчета Томсер 90 копчета Томсер 90 копчета Томсер 90 копчета Томсер 90 копчета Томсер 90

Удовлетвореността на клиента е наш основен приоритет!

4.3 6